Stohl András feleségül vette szerelmét
2020-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár a koronavírus miatt a tervezett vendégeknek csak a fele tudott jelen lenni a nagy napon, mégis hatalmas boldogságban mondta ki a boldogító igent egymásnak Stohl András és szerelme, Vica.

Megnősült Stohl András! A színész egy mesebeli esküvőn vette feleségül szerelmét, akivel ötven ember előtt fogadtak örök hűséget egymásnak. Bár eredetileg százhúsz vendéget vártak volna a nagy napra, a koronavírus miatt kénytelenek voltak közel a felére csökkenteni a tervezett létszámot. A lagzin részt vett több ismert ember között Bodrogi Gyula is, aki azonban a táncot kihagyta: mint mondta, az már csak a színpadon nem fáj neki.

Természetesen az ifjú pár gondoskodott arról, nehogy egy vendégük is éhesen térjen haza, így rengeteg fogással várták a násznépet: az újházy-tyúkhúslevestől kedzve az Orly pulykán és sült kacsacsombon át volt minden a mandulás rántott harcsáig, a menyasszonyi torta pedig három ízzel készült: volt Esterházy, Fekete-erdős, és túrós is.

„Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: Stohl Vica, a feleségem!” – nyilatkozta a színész a Story magazinnak, ahol azt is elárulta, hogy végül miért lett helyette egy, az építkezésükön dolgozó munkás a ceremóniamester.

Az sem titok, hogy szerelmesek András számára nem ismeretlen helyen, a Lázár testvérek különleges, erdős parkjában mondták ki a boldogító igent - azon belül is egy hatalmas fűzfa előtt, ami mindkettejük számára különleges jelentősséggel bírt.

Az egyedi, magyar tervezésű ruhában oltár elé álló Vicának például a családot jelképezi a fűz, méghozzá egy szívmelengető történet miatt.

"Az édesapám három szomorúfűzfát ültetett a kertjébe, a három gyermeke születése után. Az egymás mellé helyezett fák az évek során szinte eggyé váltak, és egy csodálatos lomb lett belőlük. Nekem a fűzfa a gyengém" -mesélte a gyönyörű menyasszony, aki külön meg is kérte a park tulajdonosait, ne metszék le a fa ágait, mert azt nem szereti, így szinte a földig ért az esküvőjükkor.

"Több okai is van annak, hogy a ceremónia a fűz lombjai alatt zajlik. Mérhetetlenül romantikus itt állni, másrészről a fa elhelyezkedése is tökéletes, mert édesanyámnak mindössze huszonöt lépést kell megtennie a főasztaltól a ceremóniáig" - folytatta András, aki nagyon örült, hogy a hosszú karantén után végre közösen ünnepelhetett szeretett szülőjével. Nem csak ő, Vica családja is nagyon kedveli Erzsébetet.

"Felköszöntik egymást a születés- és névnapokon, sokszor különösebb ok nélkül is rátelefonálnak a másikra, és hosszasan beszélgetnek. Akárhányszor Pestre jönnek a szüleim, mindig kérik, hogy feltétlenül látogassuk meg András édesanyját, a nagyikát" - vette át a szót újdonsült felesége, aki kislány kora óta ilyen esküvőről álmodott.

"Sosem vágytam óriási lakodalomra. Amióta felvetődött, hogy összeházasodunk, násznépként mindig a szeretteim szűk köre lebegett a szemem előtt. Azok, akik szívből örülnek a boldogságunknak, és akik ténylegesen a mindennapjaink részesei."

Forrás: Blikk