Stana Alexandra a szakításáról vallott
2021-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Alexandra és férje, Köcse György nemrégiben jelentették be, hogy 12 évnyi szerelem és öt hónapnyi házasság után elválnak. A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője emiatt pedig egy teljesen más karácsonyra készül idén.A nehéz időszakban pedig édesanyja a legnagyobb támasza, aki egyben Alexandra példaképe is.

"Anyukám egy másik országból elindult a nagyvilágba és egyedül nevelt fel engem úgy, hogy semmiben nem szenvedtem hiányt. Mindegy mi történt, mindig számíthattam rá. Ő a legnagyobb példaképem. Megkérdőjelezhetetlenül borzasztóan erős nő, aki megmutatta, hogyan kell túlélni egy ilyen nehéz időszakot és hogyan lehet újra felépíteni egy romba dőlt életet" - magyarázta a Borsnak a táncosnő.

Az egyedülléttől azonban egy percig sem fél, ugyanis édesanyja is ugyanezt élte át évekkel ezelőtt, amikor Alexandra édesapja nélkül kellett folytatnia az életét. Ám attól igencsak tart, hogy később nehezen megy bele egy új párkapcsolatba.

"A szingliségnek is vannak előnyei, leginkább attól félek, hogy annyira megszokom majd az egyedüllétet, hogy emiatt nehezen kezdek majd bele egy új párkapcsolatba. Persze még nem dolgozom ezen, időre van még szükségem" - tette hozzá Stana Alexandra.

Forrás: Blikk