Lánykéréseiről vallott Liptai Claudia
2021-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Liptai Claudia szórakoztató talkshow-ja, a NőComment folyton izgalmas témákat pedzeget. Ezúttal is kiderült néhány érdekesség a műsorvezetőről.

 

Nem titok, hogy két esküvője is volt, és egyik lánykérése sem szokványos módon történt. Mint kiderült, Gesztesi Károly színművész Schobert Norbival kérette meg a kezét a Mokka élő adásában. Egyszer csak ott termett mellette Norbi egy gyűrűvel, ő pedig köpni-nyelni nem tudott. A mostani esküvője előtt jelenlegi párja, Pataki Ádám egy messzi szigeten térdelt le elé.

„Azt hitették el velem, hogy születésnapra igyekszem. A kisfiam nevében írta Ádám egyébként a megkérést és akkor odaadta a gyűrűt” – jelentette ki Claudia, akinek a férje a 6 hónapos kisfiával a kezében kérte feleségül.


Állítása szerint az esküvő előtti várakozás sem mindennapi módon zajlott le, ugyanis hatalmas vihar tombolt aznap. Kint tartották a szertartást, de azt hitték, elsöpri őket a cunami.

"Én ültem bent egy faházban, sírva. Szegény Ádám, aki egyébként tényleg maga a nyugodtság, azt mondta, ő most beül a kocsiba, megy egy kört, mert nem bírja. Ültem a faházban, és egyszer csak egy óriási csattanás... a villám belecsapott a faházba. Mindenki rohant, hogy 'úristen, meghalt a menyasszony!"– mesélte nevetve. Végül a ceremónia előtt egy órával kitisztult az ég.

Az adásrészletet itt tekintheted meg:


Szóba került az adás folyamán egykori élete is, némi „dubaiozás” mellett:

„Annyira elkeseredett gyerekkorom volt, hogy nagyon sokáig arra gondoltam, mi lenne, a ha k*rva lennék? De még annak se kellettem, mert senki nem hívott meg még dubaiozni se. Én ezen ki voltam borulva hosszú ideig, amikor azt hittem épp, hogy jó nő vagyok” – vallotta be a műsorvezető, aki hozzátette: rosszul esett neki, hogy nem gondoltak rá.

Forrás: Blikk