Stana Alexandra a randizásról vallott
2023-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Stana Alexandra a randizási szokásairól osztott meg néhány eddig nem hallott információt.

Hiába került válságba Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata, máris a randizásról faggatták a táncosnőt. Úgy tudni egy időre külön is költöztek egymástól, amíg kitalálják, hogyan tovább, ugyanis a szakítást még nem mondták ki végérvényesen. A Párharcot is vonakodva vállalták el, mert nem tudták, hogy a meglévő konfliktusaikra mennyire lesz jó hatással a műsor. Remekül szerepeltek, ennek ellenére még mindig nincs meg az az összhang köztük, mint régen. Szandit a Kinek van igaza? című podcast műsorban a barátja a randizásról kérdezgette, és oda lyukadtak ki, hogy milyen furcsán szokott viselkedni az első randin a bemutatkozásnál.

A barna szépség a 24 óráig elérhető Instagram-történetébe rakott ki egy részletet a beszélgetésből, ahol egy nem mindennapi titokról rántotta le a leplet.

– Én az első randin alapból bajban vagyok a köszönéssel tudod, hogy kezet fogok, hogy bemutatkozzak – árulta el zavarában Stana, mire a partnere így reagált:

– Kézfogás? Elsőre? Jó napot kívánok! – kezdett el poénkodni a beszélgetőtársa.

– Nem! Azt szoktam mondani, hogy jaj, de örülök most, hogy személyesen is találkozunk, akkor azért így bemutatkozom. Tök gáz, nem? – nevette el magát a táncosnő.

– Te nem randira mész, üzleti megbeszélésre – vágta rá a barátja.