Som Krisztián párja menyasszonyként pózol
2024-03-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csonka Rebeka, Som Krisztián új szerelme esküvői ruhában pózolt a kamerának és mindenkit levett a lábáról.

A Barátok közt egykori sztárja, Som-Balogh Edina és zenész férje, Krisztián nemrégiben árulta el, hogy a válás mellett döntöttek. A színésznő akkor elmondta, voltak mélypontjaik a házasságuk alatt, ám a két gyermekük miatt végül mindig túllendültek a problémákon, és folytatták a közös életüket, miközben egyre jobban elhidegültek egymástól. Az egykori álompár a karácsonyt is külön töltötte, valamint kiderült, hogy az édesapa már tovább is lépett, ráadásul nem is akárki oldalán talált rá újból a boldogság.

A 48 éves zenész a nála 21 évvel fiatalabb Csonka Rebekával alkot egy párt már közel három hónapja. A 27 éves szépség 2019-ben a Magyarország Szépe verseny egyik döntőse volt, ahol második udvarhölgy lett, azaz a harmadik helyen végzett. Rebekától tehát nem áll távol a szereplés, azonban nyilvánosan eddig még nem mutatkoztak Krisztiánnal. A zalaegerszegi szépségkirálynő tizennégy éves kora óta modellkedik, így főként a fotózásairól és forgatásairól posztol a közösségi médiában.

Ezúttal sem történt másképp, azonban most még elbűvölőbb bejegyzést tett közzé, mint eddig. A csinos modellt menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre, a kamera pedig egyenesen odavan érte. Egy ujj nélküli, sellő fazonú, felül gyöngyökkel kirakott összeállításban tündökölt, fején egy koronát viselve.

Rebeka úgy festett, mint egy igazi királynő, a látványtól pedig biztosan mindenkinek elakad a lélegzete.