Soha nem látott családi fotókon Meghan Markle és Harry gyerekei
2022-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meghan Markle és Harry herceg élete sokakat érdekelhet, hiszen szinte soha nem leshetnek be a rajongók a házaspár mindennapjaiba. Ezúttal viszont a Netflixen megjelenő sorozatukban több - eddig soha nem látott - felvétel és fotó is kikerült a családról. Irtó cuki képek jelentek meg a gyermekeikről.

Senki nem láthatja, mi történik a zárt ajtók mögött a királyi családban, azonban Sussex hercege és hercegnéje úgy döntött, egy minisorozat keretein belül mégis megosztanak pár részletet a magánéletükből. Több millió dolláros szerződést kötöttek a Netflixszel, hogy film készüljön róluk. A Harry herceg és Meghan Markle szerelmét feldolgozó sorozat első három része már kikerült, amelyek bemutatják Meghan érzékenyebb, törékenyebb oldalát is.

További három részt is kiadnak majd, ezekben az édesanya smink nélküli arca is látható, amint törölközővel a fején sírva mesél aggodalmairól, illetve a kis Archie és Lilibet is felbukkan. Továbbá fény derül arra is, hogy hol és milyen volt a házasok randevúja, amelyről Harry ráadásul el is késett.

A családi fotóalbumba már most is betekintést nyerhetünk, ugyanis soha nem látott fotók láttak napvilágot a gyermekeikről. Elsőnek is egy meghitt fotó a büszke édesapáról és kislányáról:


Meghan egy másik elbűvölő képet is mutatott Lilibettel és Archieval: