Shane Tusup nemzetközi csemetét szeretne
2024-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A tavaly ősz igazán eseménydúsan alakult Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé számára: alig pár héttel az eljegyzésüket követően bejelentették a nagy hírt, hogy hamarosan szülők lesznek. Bár a várandósság alaposan felbolygatta az életüket, már alig várják, hogy végre hárman legyenek.

Nagy Viktória Zóé és Shane Tusup a szüleiktől látott nevelést szeretnék alkalmazni a gyermeküknél is, ezért sokat beszélgetnek velük a tapasztalataikról. A jövendőbeli szülők mindent megtesznek azért, hogy minél felkészültebben várják gyermekük érkezését, egy dologra azonban odafigyelnek: babonából még nem kezdték el kislányuk szobájának a berendezését. De a következő hónaptól már ehhez is hozzáfognak.

– A második trimeszterben járok, ami sokkal élvezhetőbb állapot, mint az első szokott lenni, mi pedig jól érezzük magunkat a kislányunkkal együtt. Későn kezdett el nőni a pocakom, még most sem olyan nagy, de Shane mindennap megjegyzi, hogy ismét nőttünk valamennyit. Tavasz végére várjuk a kislányunkat. Érdekes látni a testem változását, hiszen a sportból érkeztem, sosem volt pocakom, de a várandósság a legédesebb teher számomra – árulta el a leendő édesanya a hot! magazinnak. Viki, aki szerencsére remek formában van, már alig várja az új szerepét.

Egyelőre nem lesz esküvő

Bár először az eljegyzésüket jelentették be, Shane most arról is beszélt, hogy az esküvő egyelőre nem a legfontosabb téma az életükben.

– Megkértem a kezét, összehoztuk a kislányunkat, innentől Vikin múlik, mikor lesz esküvő. Nem szeretnénk elsietni a házasságot. Mondtam a menyasszonyomnak, hogy amikor sor kerül rá, az az ő napja lesz, és minden úgy történik, ahogyan szeretné. Nem gondoljuk, hogy jó ötlet lenne egybekelni a terhesség alatt, illetve van egy nagy vágyunk: szeretnénk, ha a kislányunk ott lenne az esküvőnkön – mondta az edző.

Fejtörést okoz a névválasztás

Shane szerint most még azt is nehéz meg mondani, hogy milyen szülők lesznek, és ki lesz a szigorúbb kettejük közül. Annak viszont nagyon örülnének, ha a kislányuk életében legalább annyira fontos szerepet játszana a sport, mint az övékében. Az edző azt is elárulta, hogy a legnagyobb gondot egyelőre a névválasztás okozza.

– A névválasztással vagyunk a legnagyobb gondban. Írtunk egy listát, ahová mindig feljegyezzük, ha eszünkbe jut valami. Több szempontot is figyelembe veszünk: hogyan lehet becézni, illik-e a keresztneve a vezetéknévhez. Van magyar és amerikai név is a listán, ebből a szempontból nem szabtunk határt. Annyi kikötésünk van, hogy nem szeretnénk túl egyedi vagy új nevet a kislányunknak. Hangozzon természetesen, és szeressük: ez a lényeg. Én sokáig azt hittem, amiatt lettem Shane, mert apukám egyik kedvenc westernfilmjében így hívták a főhőst, ezért mi is nagyon vigyázunk, nehogy megtetsszen egy karakter neve valamelyik kedvenc filmünkből – mondta Shane.

Bár az utóbbi időben divatos lett, ők nem utaznak majd Amerikába a baba születésének idejére, hiszen a kislányuk apja révén így is, úgy is megkapja az amerikai állampolgárságot, ráadásul idehaza tervezik leélni az életüket.

Magyarországon szeretnénk leélni az életünket, így itthon születne a babánk. Szerencséje van, mert vannak amerikai és magyar nagyszülei is. Remek helynek tartom Magyarországot, tökéletes ugródeszka. A lehetőségek mellett mindenhova el lehet jutni, legyen az Ázsia vagy Amerika. Ez a legjobb hely ahhoz, hogy valaki nemzetközi legyen

– mondta Shane.