Majkáék a Maldív-szigeteken turbékolnak
2024-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Akár a nászutasok, úgy turbékolnak Majkáék a Maldív-szigeteken. Friss fotójukon Dundikával ragyognak a boldogságtól, még ha a rapper viccesen csak annyit írt a fotó mellé, hogy "Muter". Igaz, megtoldotta két szívecskével is, ami minden bizonnyal a feleségének, Majoros Hajnalkának szól, aki jobb formában van, mint valaha.

Dundika és a rapper közel egy hónapja nyaralnak a paradicsomi környezetben két fiúkkal, és bár úgy volt, hogy korábban hazatérnek, egy régebbi posztjában Majka elárulta, eszük ágában sincs még itthon fagyoskodni. Dundika számára azonban a nyaralás nem várt nehézségekkel indult: egy vírus miatt egy hétre a szállodai szoba fogságába kényszerült.

"Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya. Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúly-csökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk. Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a WC-re csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert" – számolt be róla korábban Hajnalka.