Shane Tusup helyreállította Szabó Zsófi önbizalmát
2021-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Amióta Shane Tusup az udvarlója, újra ragyog Szabó Zsófi. Pedig házasságának megromlása mély sebet ejtett a lelkén, az RTL Klub kamerái előtt könnyes szemmel mesélte, hogy gyermeke apjával nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. De Zsófi nem adta meg magát a bánatnak, nagy levegőt vett, az elmúlt hónapokban pedig újra jó hírek érkeztek róla.

– Zsófi végre visszanyerte az önbecsülését, amiben nagy szerepe volt Shane-nek, aki bókokkal halmozza el. Egy kudarccal végződött házasságban nem igazán érezhette nőnek magát, önbizalmát vesztett édesanya lett, aki csak arra koncentrált, hogy kisfia rengeteg szeretetet kapjon – árulta el egy Zsófit jól ismerő kolléga.

Bár az előtte álló válóper miatt nehéz hónapok várnak rá, a képernyőn már egy derűs, magabiztos Zsófit látunk. A futásnak köszönhetően lélegzetelállító formában van, munkájában pedig izgalmas feladatok találták meg: az RTL Reggeli mellett az Álarcos énekesben nyomoz.

– Lubickol ebben a szerepben, és szüksége is van az önbizalomra, mert a válás során szembe kell néznie Zsolttal, ami nem lesz számára egyszerű. Ha kimondták a válást, végre maga mögött hagyhatja a sok fájdalmat, amit a kapcsolat okozott – tudta meg a Blikk a neve elhallgatását kérő bennfentestől.

Forrás: Blikk