Shakira először nyilatkozott Piquével való szakításáról
2022-09-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shakira hosszú idő után megtörte a csendet, és most először beszélt a Gerard Piquével való botrányos szakításáról, valamint arról is, miként keveredett adócsalásba.

A kolumbiai énekesnő és a Barcelona védője még júniusban szakítottak, amikor Shakira rajtakapta Piquét egy másik nővel az ágyban.

A világ egyik legünnepeltebb sztárpárja, Shakira és Gerard Piqué még júniusban szakítottak, miután kiderült, hogy a Barcelona futballsztárja egyik másik nő oldalán keresi a boldogságot. Különválásuk ezek után közel sem volt zökkenőmentes: a vagyoni kérdésekben, illetve a gyermekeik felügyeleti jogában sem értettek egyet. Amíg ugyanis az előadó Miamiban szeretné nevelni a lurkókat, addig a focista ragaszkodik hozzá, hogy fiai a katalán fővárosban maradjanak.

Nemrég egy újabb tárgyalásra kerítettek sort, méghozzá az ügyvédeik jelenlétében, amelyet követően Shakira mosolyogva, Piqué pedig rendkívül feldúltan távozott.

A hosszú megpróbáltatások után az énekesnő most kiállt a nyilvánosság elé, és őszintén beszélt arról, hogy ő, illetve a két fia hogyan élték meg a változásokat.

– Megpróbáltam eltitkolni a helyzetet a gyerekeim előtt. Igyekszem megvédeni őket, mert ez az első számú kötelezettségem. De ugye, hallanak dolgokat az iskolában a barátaiktól, vagy az interneten, ami rossz hatással lehet rájuk. Függetlenül attól, hogy hogyan ért véget a kapcsolatunk Piquével, mégis ő a gyermekeim apja. Közös feladatunk van, és bízom benne, hogy kitaláljuk majd, mi a legjobb minden érintett számára. Nagyra értékelném, ha ezt négyszemközt tudnánk elintézni – mesélte Shakira, aki számára a szövegírás olyan, mint egy terápia, hiszen segít az érzelmei feldolgozásában.

És ha mindez nem lenne elég, a kétgyermekes anyát adócsalással vádolják a helyi szervek, ugyanis 2012-2014 között állítólag nem fizette be a járulékot. Szerint viszont csak később, 2015-ben költözött Spanyolországba, így ártatlannak vallotta magát.

– Az ellenem felhozott rágalmak hamisak, és küzdeni fogok azért, hogy bebizonyítsam az igazamat. Először is: egyáltalán nem töltöttem 183 napot Spanyolországban abban az időszakban. Elfoglalt voltam a szakmai kötelezettségeim miatt, ezért sokat utaztam szerte a világban. Másodszor: mindent kifizettem, amivel állításuk szerint tartoztam, még mielőtt pert indítottak volna ellenem. Tehát nulla a tartozásom feléjük. És végül:, a legnagyobb adószakértő cégek egyike adott tanácsot, így az első naptól kezdve biztos voltam abban, hogy helyesen és átláthatóan járok el – olvasható az ET Online oldalán.