Kiderült, miért szakított anno Tóth Bence és Hódi Pamela
2022-09-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Bence és Hódi Pamela már az esküvőt tervezték, mikor 2020 tavaszán váratlanul bejelentették, hogy véget ért a kapcsolatuk. Akkoriban sokakat megdöbbentett a hír, hiszen úgy tűnt, minden rendben van közöttük. Most a Nyerő Páros egyik sztárpárja elmesélte, miért döntöttek anno úgy, hogy egy időre különválnak.

Hódi Pamela 2020 májusában jelentette be a közösségi oldalán, hogy zátonyra futott a kapcsolata Tóth Bencével. A szakítás után néhány hónappal azonban kibékültek, sőt, azóta már egy közös kislányuk is született.

Most a Nyerő Páros című vetélkedőben vallottak a mélypontokról, elárulva, hogy az ő kapcsolatuk sem mindig volt problémamentes.

"A kapcsolatunk eleje nem volt felhőtlen. Volt a covidnál egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem"– árulta el Tóth Bence.

Az egykori sportoló a nehéz időszakban a hit felé fordult: elmondta, hogy egy csodaszerű dolog változtatta meg a gondolkodását.

„De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, a hit felé fordultam, és engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, hogy komolyan bele tudjak állni ebben az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk” – emlékezett vissza Bence, aki ezután megköszönte Pamelának, hogy mellette van, és elmondta neki, hogy úgy szereti, ahogy van, és semmit nem változtatna meg rajta.

Hódi Pamela a férje a szavai hallatán elsírta magát, és könnyek között mondta el, hogy nagyon hálás a Jóistennek, amiért olyan férfit kapott maga mellé, aki mellett végre nő lehet, és aki az első gyermekét, Berki Natasa Zselykét is a sajátjaként szereti.

„Van egy egészséges közös kislányunk, és mellette ott van Natkó, akit ugyanúgy szeret, mint a sajátját, ami tényleg nagy szó. Szegény Bence olyan csomagot kapott velem... Kapott egy celebet, amit baromi nehéz lehet civilként elbírni, gondoljatok bele... És mégis mindenben a társam volt. És akkor itt van, ami hiányzik: én nagyon szeretnék egy nagy esküvőt. Összeházasodtunk, terhes voltam, a covid közepette voltunk, és nagyon szeretnék egy óriási lagzit majd egyszer” – mondta az influenszer.