Schobert Lara elköltözik a szülői házból
2023-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Schobert Lara, aki a szerelme miatt költözött Kazincbarcikára, véglegesen át akarja rendezni az életét.

Schobert Lara és új kedvese kapcsolata hamar komolyabbra fordult: a fiatal lány egy ideje már Kazincbarcikán tartózkodik, ahol a 10 évvel idősebb párja focizik. Tamás a Kazincbarcikai SC futballistája, a szerelme pedig előszeretettel látogat ki a meccseire, hogy személyesen szurkoljon neki. A szerelmesek már össze is költöztek, így Lara vidéken kezdett új életet.

Egy ideje már egyébként is fontolgatta a költözést, mivel vágyik a magánszférára, de megnyugtató számára, hogy a családjához bármikor visszamehet. A sors fintora, hogy egykor Rubint Rékát is a szerelem csábította vissza a szülővárosába, Kazincbarcikára, 30 évvel később pedig a lánya tért vissza a gyökerekhez, ugyanis – mint mondta – a dédnagyszülei és a nagyszülei is oda vannak eltemetve.

„A párom jelenleg ott focizik, ami különös sztori, mert anyukám is ott született, illetve a dédnagymamám és a nagymamám is ott nevelkedett és ott is vannak eltemetve. Érdekes, hogy az élet visszavitt a gyökereimhez” – jegyezte meg a Tények Plusznak, megemlítve, hogy kétlaki életet él.

„Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán... Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom” – mondta nevetve.