Tóth Vera a békebíró a testvére és Krausz Gábor között
2023-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Vera, aki állítása szerint mindig is normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és Krauszt, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket.

A családi bonyodalmak ellenére Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán nem szakította meg a kapcsolatot Krausz Gáborral, azóta is jóban vannak, jó viszonyt ápolnak egymással. Sőt, olyannyira figyelemmel követik Tóth Gabi egykori párját, hogy a TV2 Dancing with the Stars műsorát is követték és szorítottak érte. Vera ráadásul részt vett már Hannarózával együtt Gábor próbáján is, illetve a finálén személyesen is szurkolt.

Az énekesnő számára teljesen természetes volt, hogy ott lesz a helyszínen, főleg azért is, mert a séf volt az, aki meghívta őt.

Haza is kell beszéljek, hiszen a húgom a húgom, és én mind a kettőjüknek szurkolok az életben. Úgy vagyok vele, ha mindez most Gabival történne meg, akkor ugyanúgy itt lennék. Nincs részrehajlás. Én vagyok a békebíró. Amikor két ember úgy dönt, hogy itt a vége, akkor én is azt tapasztalom, hogy a családtagok valaki felé hajlanak, és ezáltal sokkal rosszabb szituáció alakulhat ki

– magyarázta Tóth Vera, aki állítása szerint mindig is normális kommunikációra próbálta ösztönözni a húgát és Krauszt, hogy higgadtabban tudják átgondolni az egymás iránti sérelmeiket és érzéseiket.

Az elején, amikor volt egy-egy felhördülés, én mondtam azt, hogy most hagyjátok abba, mert ennek itt nincs helye. Értem, hogy elvisznek az érzelmek, ami normális egy ilyen helyzetben, de a józan ész határain belül. Egész jó villámhárító voltam az elmúlt időszakban. Ma este is azért vagyok itt, hogy Krauszt támogassam lelkileg, hiszen ő az imádott unokahúgom apja. A férjem mellett pedig Hannarózát szeretem a világon a legjobban. Az ő érdekét szolgálja, hogy a szülőkkel jól legyek

– nyilatkozta Tóth Vera, aki úgy látja, hogy a séf életében a legjobbkor jött a táncverseny, a mozgás ereje és az új ismertségek ugyanis kimozdították a komfortzónájából és jó energiákkal tudták ellátni.