Sáfrány Emese elmondta, mit jelent számára anyának lenni
2022-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sáfrány Emesének idén már egyedülálló édesanyaként kellett helytállnia, hiszen egykori párjával, Hornyák Ádámmal különváltak útjaik. Bár nehéz volt a pozitív dolgokra koncentrálnia, kisfia minden nap értelmet adott az életének, és arra törekedett, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. A csinos anyuka nemrég egy légtorna és élmény tábort szervezett, ahova természetesen Nolent is vitte magával. A kisfiú ott ünnepelte az első születésnapját, a táborozók pedig énekeltek is neki.

 

Emese rendesen megadta a módját a köszöntésnek, már hetekkel a nagy nap előtt készült a bulira, amit tegnap meg is tartottak az otthonukban. Különleges zöld lufikkal, állatokkal és kartontáblákkal színesítette a kertet. Zöldben pompázott Nolen ruhája is, míg ő párduc mintás öltözékben pózolt, így tökéletesen passzolt a dekorációhoz. A kisfiáról, illetve az anyasággal kapcsolatos érzéseiről legutóbbi posztjában bővebben is mesélt:

„Nolen 1 éves. Szinte hihetetlen, hogy egy éve ilyenkor még mennyire szokatlan volt az érzés, hogy anya vagyok, ma pedig a kezemben van egy ekkora nagyfiú, aki minden percben boldoggá tesz és az életem legnagyobb kincse. Ma már nem kérdés számomra, mit jelent anyának lenni... Egy szóval: MINDENT! Hálás vagyok érted kisfiam! Boldog első szülinapot! (Jobban élveztem Nolen szülinapját, mint valaha is az enyémet. Gondolom, ez normális.)” – fejezte ki szeretetét az édesanya.

Forrás: Blikk