Shane Tusupot egy szépségkirálynővel kapták lencsevégre
2022-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Minden jel arra mutat, hogy Shane Tusup végleg elengedte Szabó Zsófit, s már felhagyott a próbálkozásaival annak érdekében, hogy újra visszahódítsa exmennyasszonya szívét. Gőzerővel belevetette magát a csajozásba. Nemrég egy átmulatott éjszaka során a Való Világ egykori játékosát kapta el egy bulin, de azóta fény derült a leggújabb kiszemeltjére is.

 

Az amerikai edzőt a napokban az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén látták, ahova nem egyedül látogatott ki: egy csinos hölgy kíséretében töltötte a napot. A Best magazin kinyomozta, ki lehet a titokzatos lány, aki egész nap nem mozdult el Shane mellől. A találgatások szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is indult már élete során. Sőt, 2016-ban korona is került a fejére, így egy szépségkirálynőt talált magának Shane.

A Debreceni Egyetem egykori tanulója, a fiatal lány – barátai elmondása szerint – pont olyan, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett több cég marketingeseként is dolgozik – számol be róla a Best.

Az még nem derült ki, milyen kapcsolatban állnak az egykori szépségkirálynővel – valószínűleg még ők maguk sem tudják –, de a lovaspólóklubban történt látogatás egyik szemtanúja szerint nagyon jól szórakoztak a közösen töltött nap során:

"Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek"– nyilatkozta a lapnak az esemény résztvevője.

Az úszóedző ismerősei – a magazinban közöltek szerint – még korainak tartják egy új kapcsolat eljövetelét. Hiszen alig egy hónapja még üzenetekkel bombázta a műsorvezetőnőt, akit ajándékokkal árasztott el. S bár Zsófi kijelentette, hogy a döntése végleges, nem kíván változtatni kapcsolatukon, Shane ismerősei nem gondolják, hogy az edzp már készen állna egy újabb komoly kapcsolatra.

Forrás: Blikk