Ryan Reynolds negyedszerre is apa lesz
2022-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas örömhírről számolt be Blake Lively és Ryan Reynolds, ugyanis kiderült, hogy ismét babát várnak. A sztárpárnak már van három gyermeke, de most újra apai és anyai örömök elé néznek. A Forbes eseményén jelent meg először a gyönyörű színésznő gömbölyödő pocakkal a vörösszőnyegen.

Blake Lively és Ryan Reynolds már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, de a szerelmük a mai napig töretlen. 2010-ben a Zöld lámpás című film forgatásán találkoztak először, azóta pedig három gyermekük is született, James (7), Inez (5) és Betty (2). Reynlods szereti világgá kürtölni, mennyire odavan a kedveséért, legutóbb például a 35. születésnapján egy szerelmi vallomással köszöntötte fel.

A Forbes által szervezett 10. Power Women's Summit rendezvényen a gyönyörű színésznő igencsak feltűnő ruhában érkezett New Yorkba. Nem is az öltözékén volt igazán a hangsúly, hanem az alatta kerekedő pocakján, ugyanis kiderült, hogy Blake a negyedik gyermekével várandós – írja a Dailymail. Kétség sem fér hozzá, hogy nagyon jól áll neki a terhesség, az arcáról pedig le sem lehetett vakarni a mosolyt.