Leonardo DiCaprio máris becsajozott?
2022-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az nem volt meglepetés, hogy Leonardo DiCaprio oda van a fiatalabb generációért, de legújabb állítólagos választottja már elmúlt 25 éves is. Gigi Hadid és a színész románca a hírek szerint intimebb szakaszba lépett, ám állítólag „lassan haladnak”.

A Page Six forrásai már hónapok óta arról beszélnek, hogy a 27 éves modell, Gigi Hadid és a 47 éves Leonardo DiCaprio egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben ugyanabban a baráti társaságban lógnak. Most azonban úgy tűnik, már csak kettesben randiznak.

Egy bennfentes a lapnak elmondta, hogy „többnyire többedmagukkal szórakoznak”, majd hozzátette: „és néhányszor szólóban is”.

DiCaprio nem olyan, aki ki-be járkál a kapcsolatokban. Nem ugrál össze-vissza, és nem csajozik. Lassan haladnak a dolgok.

Szombat este együtt látták őket egy exkluzív partin a New York-i Sohóban, más forrás szerint a pár valamikor a múlt héten is együtt volt, de még csak „ismerkednek”.

Hadid és DiCaprio az elmúlt évek során többször is találkozott már, de eddig sosem volt komoly, mondhatni romantikus a kapcsolatuk. Először még 2019-ben látták őket egy társaságban Hadid húgával, Bellával és Kendall Jennerrel együtt az Art Basel eseményen, Miamiban.

Erre a „viszonylag új” kapcsolatra nem sokkal azután derült fény, hogy DiCaprio szakított a barátnőjével, Camila Morrone-nal, akivel 4 évig voltak együtt. A fiatal nő 25. születésnapját követően váltak el útjaik.