Rúzsa Magdi őszintén mesélt a szülés nehézségeiről
2022-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi három csodálatos ikergyermek boldog anyukája, akik teljessé teszik az életét, ám néha nem várt nehézségekbe ütközik.

 Az énekesnő még karácsony előtt befeküdt a kórházba, ugyanis az orvosa azt tanácsolta neki, hogy mivel hármas ikrekkel várandós, előfordulhatnak komplikációk. Szerencsére minden rendben zajlott, Magdi pedig kellemes érzésekkel gondol a terhesség időszakára.

 

– Az ember azt gondolta, biztos csak a filmekben van így, hogy ennyire átrendeződik az élete, és már semmi más nem számít, csak hogy ők jól legyenek. Nagyon szerettem a várandósságomat, tele voltam érzésekkel. Persze, az aggodalom is bennem volt végig, hogy mindenkivel minden rendben legyen. A terhesség alatt előfordulhatott volna bonyodalom, ezért az utolsó időszakot a kórházban töltöttem, és látogatásra sem volt lehetőség. Nehéz feladat volt, ugyanakkor úgy éltem meg, mintha elvonultam volna: teljesen ki tudtam zárni mindent, csak velük foglalkoztam, és olyan érzéseket mantráztam a babáimnak, amiket már magzati korban át akartam adni nekik – emlékezett vissza a terhességére.

Magdi több hónapot töltött kórházban, így mikor kikerült onnan, nem érezte magát biztonságban.

– Annyira csak a kórházban éreztem biztonságban magam, hogy rettegtem eljönni.

Amikor először mehettem ki egy sétára, sírva fakadtam az utcán, annyira új volt, hogy kint járok.

Féltem ettől az érzéstől, nagy mélységeket, magasságokat éltem meg az elején! Volt bennem egy erős pánik, hogyan tudok létezni három babával azon a biztonságon túl, amit a kórházban tapasztaltam. Lassan aztán elkezdtem levetkőzni ezt, itthon is óriási segítséget kaptam a szeretteimtől. Megnyugodtam, hogy meg tudom csinálni, hogy van élet a kórházon kívül is – mondta a HOT! magazinnak adott interjújában.

Az énekesnő azóta kialakított egy rendszert az ő, illetve a babák életében is, ami megkönnyíti a mindennapokat.

– Nagyon izgalmasak a napjaink, de komoly rendszerünk van, abban hiszek! Mindent egyszerre csinálunk: az etetést, a pelenkázást, a fürdetést. A testvérek szépen alkalmazkodnak egymáshoz. Figyelünk az igényeikre, látjuk, ki hol tart éppen, akárcsak egyetlen babával. Szerencsére jó alvók, és már mindegyiknek megvan a saját kis személysége. Amikor sikerül, alszom egy picit, amikor nem, akkor nem. Szabad perceim nem nagyon vannak mostanában.

Kicsit bátortalanul, de már az utazásnak is nekivágtunk, egyelőre belföldön. Van, amikor úgy érzem, kihullik az összes hajam, de mivel hiperaktív típus vagyok, jó a teherbírásom – zárta a beszélgetést, majd hozzátette: néha a férjével elmennek kettesben vacsorázni is.

Forrás: Blikk
Hasonló bejegyzések