Rúzsa Magdi az anyaságról vallott
2022-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi énekesnő nem véletlenül az egyik legsokoldalúbb előadóművész. Különleges hangját, lírai dalait sokan szeretik, így nincs olyan koncert, ahol ne zsúfolt nézőtér előtt lépne színpadra. Karrierjének szárnyalása mellett több mint nyolc hónapja egy teljesen új szerepben, anyaként is helyt kell állnia, hármasikreinek mindennapi menedzselése nem egyszerű feladat.

 A decemberi Glamour magazin címlapján lévő énekesnő egy exkluzív interjúban mesélt a mögötte lévő időszakról, egy teljesen új arcát mutatva meg a magazin olvasóinak. Az interjúból kiderül például, hogy sokáig nem tudta elképzelni, hogy az énekesi karrierje mellett anyaként is helyt tud majd állni, így talán még jobban érthető, miért nem kapott levegőt, amikor az orvos közölte vele, hogy nem egy, hanem három gyermekkel várandós.

Már a várandóssága sem volt túl egyszerű, aztán a picik születésével újabb extra kihívások vártak rá. De Magdi bebizonyította, hogy a nők bármire képesek, s anyaként is építhetik a karrierjüket.

„Harmincöt éves koromra éreztem azt először, hogy megértem erre a feladatra, mégiscsak van bennem valami, amit szeretnék továbbadni, és rájöttem, nem akarom kihagyni az életemből az anyaságot. Aztán jött a megdöbbenés, kiderült hogy nem egy, hanem rögtön három baba van a pocakomban. Bevallom, dobtam egy hátast” – ecsetelte az énekesnő.

„Abban a pillanatban nem láttam magam előtt, hogyan fogom három gyerekkel tovább menedzselni az életemet. Ha valaki annak idején azt mondja nekem, hármasikreim lesznek, valószínűleg kinevetem. Persze, utólag már úgy érzem, ez egy áldás, mostanra értettem meg az életemmel kapcsolatban, hogy miért alakult így: mindenkire annyit mér a jóisten, amennyit elbír” – folytatta gondolatmenetét.

"Mindenkinek előre meg van írva az útja, az égiek pontosan tudják, hogy mikor mi vár rád. Nem véletlen, hogy most épp arról beszélgetünk, milyen az életem három egykorú kisbabával, és nem arról, milyen három különböző korú gyerekkel"– mesélte az énekesnő az exkluzív interjúban.

A nyári, intenzív turnéidőszak és a picik körüli mindennapi feladatok rendkívül megterhelők voltak az énekesnő számára, de ő a nehézségek ellenére is rendkívül szerencsésnek érzi magát, hogy a családja támogatásával mindkét szerepben kibontakozhat.