Pete Davidson újabb bombázóval randizik
2022-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy névtelen forrás szerint Pete Davidson, a népszerű amerikai Saturday Night Live komikusa és a frissen elvált modell, Emily Ratajkowski, akit a világ Robin Thicke "Blurred Lines" videóklipjéből ismert meg, közelebb került egymáshoz, és a randizás ismerkedési fázisában vannak.

Emily Ratajkowski és Pete Davidson kapcsolatáról már a hét végén is megjelentek pletykák a közösségi médiában, amik szerint Brooklyn utcáin látták őket randizni. A pár között egyértelműen izzott a levegő, le sem tudták venni egymásról a kezüket.

Pete Davidson neve sokak számára leginkább arról ismert, hogy az utóbbi években meglepően sok A listás női celebbel került bensőséges kapcsolatba. Közülük is talán a két legismertebb Ariana Grande énekesnő és Kim Kardashian valóságshow-sztár. Az előbbivel még el is jegyezték egymást, azonban kapcsolatuk hirtelen véget ért, amikor a popdíva korábbi exe, Mac Miller tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kim Kardashian korábban azt nyilatkozta, hogy ő cserkészte be a komikust, mivel azt hallotta róla, hogy óriási élmény a vele közösen eltöltött idő a hálószobában, Pete Davidson ugyanis kiemelkedően jó "lepedőakrobata" hírében áll.