Ruhát a cipőhöz,vagy cipőt a ruhához, avagy hogyan kombináljuk egymással őket?
2021-08-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Egy szép ruha, egy hozzá illő cipő és már kész is a nő! S ki merné ennek az állításnak az igazát tagadni, látva a megannyi trendi kollekciót, hordásra váró/vágyó modellt? Vélhetően senki. De a pazar, lenyűgöző összhatás eléréséhez akad néhány jótanács, útmutatás, amiket ha betartasz, akkor a lehengerlő siker garantált.


Kontrasztos vagy harmonikus színválasztás?

Még mielőtt komolyabban megismernénk a trendi kollekciók színpompás világát, jöjjenek inkább a színek, amik elképesztően lényegesek és meghatározóak az összkép milyensége szempontjából. Ugyan akad, aki az eltérések híve, s úgy véli a különbségek hangsúlyozásával tovább fokozható az amúgy is ellenállhatatlan hatás, ám ez kétélű fegyver. Olykor valóban érdekes, vonzó látványt nyújthat némi kontraszt, már ami a kiszemelt ruha, és a lábakra húzott cipő között észlelhető. De a harmóniának még mindig sokkalta erőteljesebb a vonzereje, nem meglepő módon. Így az alkalmak sztár cipő és ruhaárnyalatai a fekete, az arany, illetve a púder. De a paletta nem merül ki ennyiben, tehát abszolút egyéni ízlésre szabható a döntés.

A ruha csak alkalmi lehet?

Sokan, amikor meghallják azt a kifejezést, hogy ruha egyből az alkalmi viseletekre gondolnak. Nem rossz az asszociáció, mert a termékek között valóban számtalan elegáns modell fedezhető fel. Ám a női ruha az answear.hu értelmezése szerint nem merül ki ennyiben. A speciálisan nyárra tervezett kollekciók is joggal sorolhatóak ide. S népszerűség tekintetében sem maradnak el az előbb emlegetett, nívós eseményekre szabott alternatíváktól.

Ami jelentős különbség a két típus között, hogy míg a nyári variációk lazaságot, sportosságot is megtestesíthetnek, addig az alkalmi ruhák a mindenkori elegancia hívei és képviselői. Koktélruhában viszonylag ritkán látni hölgyeket fel-alá szaladgálni napközben, munkába vagy iskolába tartva. Ellenben mit érnének az exkluzív összejövetelek a csodálatos ruhaköltemények nélkül?

A testhez álló fazon az egyik legkedveltebb, de nem az egyetlen ideális elhatározás, lévén nem feltétlenül áll jól mindenkinek. A palettában számtalan kialakítás közül válogathatsz, hiszen a gyártók szívügye, hogy a választék szépsége és sokszínűsége mindenkinek szóljon!Komfort vagy elegancia a különleges lábbeli ismérve?

Nagy baj lenne, ha e kettő felett pálcát kellene törni. Mert az elégedettség csak akkor borítékolható, hogyha mindkettő adott. A lábakat kényeztető kényelem és a szemeket gyönyörködtető látvány.

Az answear.hu női cipői nagyszerű bizonyítékként szolgálnak minderre. A magas és alacsony, nyitott és zárt, díszes vagy egyszerűségében ékes variációk kétséget sem hagynak afelől, hogy minden bennük megtett lépés valódi ajándék.

Ami a ruha és a cipő közötti harmóniát illeti: az alkalmi modellek nagyszerűen kiegészítik egymást, viszont a sportosabb, köznapibb variációk is kiteljesedhetnek a közösen megteremtett összhangnak köszönhetően.

Bár némileg elcsépelt, ám annál igazabb jótanács, hogy mindig a szíved hangjára figyelj. Mondhat bárki-bármit, az a tökéletes döntés, amitől jól érzed magad a bőrödben, amitől felcsillan a szemed és megnyílik a tekinteted. Azok a színek, amik rólad szólnak, s azok a kollekciók, amik téged csábítanak tökéletesek. Tehát túlaggódás és agyalás helyett a legjobb, ha a szíved által kitaposott ösvényt követed. A végeredményül kapott látvány és érzés kettőse száz százalék, hogy magáért, helyetted is beszél!