Rippel Feri válogatós a nők terén
2024-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Tökéletes test, csábító mosoly, huszonéveseket meghazudtoló erő, sikeres karrier – Rippel Ferenc a leírtak alapján a nők álma. Az 51 éves világrekorder artista mégis hiába keresi a nagy őt, nem találja, 11 évvel a válása után még mindig csak keresi azt, akinek örök hűséget fogadhatna.

Ennek oka alighanem az, hogy szinte templomként tiszteli a testét, spártai szabályok szerint éli az életét, és ezt elvárja a párjától is, aminek nem könnyű megfelelni. Az sem könnyíti meg a dolgát, hogy csontkovács is lett, és még az első randin is szakmai szemmel méri fel a partnerét.

– Nekem nagyon nehéz párt vagy barátnőt találni. A gyakorlott szemem azonnal kiszúrja a hibákat, és nem lehet rögtön azzal kezdeni egy ismerkedést, hogy szia, Feri vagyok, én vagyok a barátod, és már mondom is, hogy húzd ki magad, javítsd a pozíciódon – vallotta be a Tények Pluszt riportjában az artista, aki szerint ez csak itthon okoz nehézséget. Vannak ugyanis olyan országok, ahol teljesen természetes, ha valaki már a kinézet alapján dönt.

– Brazíliában az első lépés az ismerkedésnél, hogy milyen az alakja szinte ruha nélkül vagy fürdőruhában. Mert abban a pillanatban, ahogy az alakja, a formája tetszik, és ha a beszélgetés és a kémia is kialakul, az egy nyert ügy – magyarázta az artista, aki a 2013-ban történt válása óta nem találja azt a nőt, aki minden feltételének megfelel. Egy korábbi barátnőjének például az volt a „bűne”, hogy csokit evett.

– Én folyamatos testi-lelki fejlődésben vagyok. A közös éttermi vacsoráinknál sem az egészséges ételeket választotta, utána pedig panaszkodott, hogy nem érzi jól magát. Nem sikerült leszámolni a csokoládéfüggőségével sem, a sasszememmel gyakran kiszúrtam, hogy sutyiban csokit eszik. Én a hozzáállását, ő meg az életvitelemet nem tudta elfogadni – magyarázta 2019-ben, az akkori szakítása után Rippel, aki az elmúlt években szinte minden évben új barátnővel az oldalán jelent meg nyilvános eseményeken, de úgy tűnik, a tavaly év végén még mellette lévő szőke szépség is eltűnt az életéből.

A szakember szerint ez a viselkedés nem vezet sikerre, és ha Rippel Ferenc továbbra is egy nem létező ideált kerget, hosszú távon boldogtalan lesz.

– Ezt úgy hívják, hogy tárgykapcsolati neurózis, azaz ő a szerelmének a tárgyát keresi. Van egy nagyon konkrét elképzelése arról, milyennek kell lennie a párjának, és arra castingol. Csak az az egy elképzelés létezik számára. Ez olyan, mint amikor egy gyerek a klasszikus játék során a kockát próbálja betuszkolni a háromszögbe – magyarázta Roboz Zsóka pszichológus, aki szerint, ha nem lesz nyitottabb a párkeresés során, továbbra is kudarcra ítéli magát.