Szabó Zsófi a tönkrement házasságáról beszélt
2024-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Zsófi 2016-ban kötött házasságot Kis Zsolttal. Kapcsolatuk öt évig álomszerűnek tűnt, ám 2022 tavaszán válással végződött, bár közös gyermekük miatt azóta is jó viszonyban maradtak. A gyönyörű műsorvezető a TV2 Titkok Ramónával című podcastjában elmondta, a válás ellenére is fontosnak tartja Zsoltot az életében, emellett arról is beszélt, küzdött-e azért, hogy megmentse a házasságát.

Szabó Zsófi 2016-ban fogadott örök hűséget Kis Zsoltnak, akit akkor már több mint egy évtizede ismert. A vállalkozóval való házassága nagyon sokáig – csakúgy, mint az esküvőjük – álomszerűnek, felhőtlenül boldognak tűnt, ám öt évvel azután, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent, valami tönkrement a kapcsolatukban. A házasságukat végül 2022 tavaszán bontották fel, de azóta is jó viszonyt ápolnak egymással, hiszen a közös gyermekük örökre összeköti őket.

A 35 éves műsorvezető azóta sem titkolta, hogy Zsolt a válásuk ellenére a mai napig fontos ember az életében, hiszen attól a pillanattól kezdve, hogy belépett oda, minden a helyére került.

Az első megnyugvás, az első olyan időszak, amikor a helyemre kerültem, az az volt, amikor megismertem a volt férjemet. Akkor elvonultam ebből a celebvilágból

– fogalmazott a műsorvezető Lékai-Kiss Ramónának a TV2 Titkok Ramónával című videó podcastjának harmadik epizódjában.

Zsófi és Zsolt álomesküvője utáni években sokáig csak a boldogságukról érkeztek hírek, majd egy idő után valami félresiklott. A színésznőt korábban többször is kérdezték arról, vajon mi az oka annak, hogy házasságuk vakvágányra futott, de erről sosem beszéltek.

– Eddig sem beszéltem róla, ezután sem fogok – jelentette ki korábban Hajdú Péternek Szabó Zsófi, aki az esetleges harmadik felet firtató kérdésre sem kívánt válaszolni, azt viszont nyomatékosította, hogy soha nem csalta meg egyetlen párját sem.

Küzdött a házasságáért

Ramónában a beszélgetés során felmerült a kérdés, hogy Zsófi próbálta-e megmenteni a meseszerűnek induló házasságát, amely hosszú évekig harmonikusnak tűnt.

Igen, természetesen

– vágta rá Szabó Zsófi, aki a válásuk után is élete szerelmének tartja volt férjét.