Rátonyi Krisztának jót tett az egyedüllét
2020-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ismét beragyogja a Duna Televízió délelőtti műsorát a Balatoni nyár bájos műsorvezetője. Hihetetlen, de Rátonyi Kriszta (29) magányosan töltötte a karantén időszakát.

– Jót tett nekem, hogy teljesen egyedül voltam. Olyan volt, mint egy érdekes utazás a belsőm felé, és egyszer csak megérkeztem. Olyan helyzetekben találnak rám örömteli élmények, amelyekben korábban nem is kerestek – foglalta össze az MTVA ismert arca.

– Különösen boldog voltam, amikor hosszú hetek után az édesanyámat és az unokahúgomat újra megölelhettem, de az is páratlan volt, amikor a Balatonig kirándultunk és a partján leültünk. Egy szót se szóltunk, és olyan végtelen nyugalom szállt rám, hogy azt éreztem, ezt a világon semmire sem cserélném – érzékeltette a Junior Prima-díjas tévés, akinek ez az utolsó nyara huszonévesként.

– De nincs bennem para. Minden kerek, csak párkapcsolati szempontból nem értem még révbe, minden egyéb szempontból igen – summázta, és elgondolkodott. – Régebben vágytam rá, hogy legyen partnerem, akibe beleinvesztálhatom a szeretetemet és a törődésemet, meg persze a haragomat is, hiszen egy párkapcsolat így működik. Volt is benne részem, de egy ideje nincs szerelem az életemben. Most, hogy kezdek rákanyarodni a harmincra, jöttem rá arra, mennyire teljes tud lenni az életem úgy is, hogy a mindennapjaimat nem egy másik ember mellett élem. Olyan nyugalom és harmónia szállt rám, amit korábban nem tapasztaltam. Most jó! – mosolygott Rátonyi, aki egyik operatőr kollégájával volt együtt.

– Szoktunk együtt dolgozni, ami egyáltalán nem zavar – magyarázta. – Ha segítségre van szükségem, őt ma is felhívhatom, és néha meg is teszem. A karanténban is csekkoltuk, rendben van-e minden mindenkivel. Korábban nem kezeltem jól az ilyesmit, de ma már ehhez is érettebben viszonyulok. Jöhet a harminc! Élvezem!

Igazi balatoni lány

Tíz éve indult a Balatoni nyár, amelynek Rátonyi Kriszta a veteránja, az idei a nyolcadik nyara a köztévében.

– Fonyódon van nyaralónk, sokat kirándulunk a Balaton környékén az édesanyámmal. Sok helybéli köszön rám. Meghatódtam, amikor egyik alkalommal azt mondta, jó érzés látni, hogy ide tartozom – mesélte Kriszta.

Forrás: Blikk.hu