Rátalált a szerelem az X-Faktor győztesére
2020-10-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rátalált a szerelem Ruszó Tibire (16). A 2019-es X-Faktor győztese a napokban hazautazott Felvidékre, hogy ott lehessen szerelme, Ruzsenka (15) bálján, amikor elballag az iskolából. Az énekes a Blikknek mesélt először a kapcsolatáról, s arról, hogyan vészelik át a nehézségeket, például a rajongó lányok közeledését.

– A barátnőmet Ruzsenkának hívják, mint az édesanyámat. Már az X-Faktor előtt udvaroltam neki, de akkor másképp alakult. Mi viccesen úgy mondjuk, ő az első rajongóm, mert már akkor is imádta, ahogyan énekelek, amikor még csak a családom hallott – kezdte a Blikknek Tibi, akinek a családja azonnal befogadta a fiatal lányt, ahogyan Ruzsenka szülei is örültek gyermekük választottjának.

– Ruzsenka 15 éves, most lesz középiskolás. Nálunk 9 éves az alapiskola, a végén pedig van egy kis ünnepség, úgy hívják, próbabál. Hazajöttem rá, mert semmiképpen nem szerettem volna kihagyni. Szinte rohantam, csak az érdekelt, hogy végre lássam őt – mondta szerelmesen az énekes.

Tibit a munka főleg Magyarországra kötné, míg szerelme Felvidéken él, a távolság pedig sokszor nem egyszerű, pláne ilyen korban, egy fiatal románc esetében.

– Távkapcsolatban élünk, ami nagyon rossz. Amikor újra lehetett koncertezni, visszamentem Magyarországra és leforgattuk a 'Nekünk a Balaton' című új dalomból a videóklipet is Siófokon, így el kellett válnunk egymástól. Nagyon nehezen éltem meg. A menedzserem alig tudott Budapesten tartani. Szerencsére Ruzsenka támogat mindenben, nem szeretne visszafogni, tudja, hogy mit vállalt velem – mondta nevetve a fiatal tehetség, aki egyelőre nem tudja, mikor tér vissza Magyarországra.

– Még nem tudom, hogy alakulnak a dolgok a járvány miatt. Nálunk, Felvidéken valószínűleg nem lehet megtartani a koncerteket, pedig lettek volna fellépéseim, de ez mindenkinek nehéz helyzet. Azt sem tudom egyelőre, hogy mikor és hogyan tudunk majd visszamenni Budapestre. Most még egy kicsit kivárunk itthon a szüleimmel, és később meglátjuk.

Tibinek rengeteg rajongója van, többségében lányok, akik néha nem csak egy aláírást szeretnének a fiatal tehetségtől.

– A műsornak köszönhetően megismertek, így vannak lány rajongóim, akik nagyon kedvesek, de tanultam a korábbi hibáimból – utalt Tibi egy korábbi szakítására, amikor is az RTL Klub tehetségkutatója alatt csapta a szelet egy másik lánynak, amit az akkori barátnője egy szakítással jutalmazott.

– Ruzsenka kicsit féltékeny, igyekszem rá nem okot adni és boldoggá tenni, hogy megbízzon bennem.A járvánnyal járó bevételkiesés nem kímélte a Ruszó családot sem, Tibi pedig máris azon aggódott, hogy ugyanolyan helyzetbe kerülnek, mint korábban.

– Sajnos, ez az időszak nehéz. Az bánt, hogy így a családomnak is kevésbé tudtam és tudok segíteni. Most már nem szeretnék hozzányúlni a nyereménypénzhez. Az a házra van félretéve. Inkább még jobban visszavettük a költségeket, spórolunk, és remélem, hamarosan javul a helyzet – mondta Tibi.

Forrás: Blikk