Radics Gigit szerelme hiánya inspirálja
2018-10-12  /  Szerző:   /   Szerelem Radics Gigi még csak 22 éves, de énekesi karrierje szárnyal, ő pedig szebb, mint valaha.Gigi fiatalon került a szakmába, mára viszont kész nővé érett. Elmondása szerint családjával igazi csapatmunka a sikere, mindent együtt vittek véghez. Számára nem is volt kérdés, hogy együtt költöznek fel a fővárosba Endrefalváról.

„Hiába állok egyedül a színpadon, az odáig vezető utat együtt tapostuk ki a családommal. Apu a menedzser, tesóm az operatőr és fotós, anya a stylist, a legjobb barátom a marketinges” – mondta Gigi a Hot! magazinnak.Szerinte a családban nincs helye olyannak, hogy az enyém, vagy a tied, ők mindent megosztanak egymással, így nem is volt kérdés, hogy a Megasztár után segített visszafizetni minden adósságukat, hogy együtt új életet kezdhessenek.

Az apja menedzselési tehetségéről egyébként az a régebbi sztori is tanúskodik, miszerint az autópályán, a dugóban araszolva adta Gigi lemezét Pély Barnának, aki végül segített is a lánynak.Az énekesnő ki szeretné aknázni a tengerentúli lehetőségeket is, így nemsokára ingázásra készül az egész családjával együtt. Nem csak a külföldi karrierlehetőség vonzza, ugyanis a Bahamákról származó kedvese Amerikában él.

„Bármilyen furcsán hangzik, a távkapcsolatnak is megvan a varázsa. Ráadásul a hiány, a vágyakozás még inspirál is zeneileg” – mondta a lapnak.Forrás: Blikk