Radics Gigi a műtétje utáni állapotáról vallott
2024-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi a műtétje után őszintén beszélt arról, hogy lelkileg még nincs a legjobb passzban.

Radics Gigi sokakat megijesztett, amikor egy kórházi ágyból jelentkezett be, s kiderült, hogy egy műtéten esett át. Az énekesnő nem sokra rá mindenkit megnyugtatott, miszerint egy tervezett műtéten van túl. Endometriózisa volt, amitől az orvosa szerint jobb volt megszabadulni. Szerencsére időben került megfelelő kezek közé, így hamar haza is engedték, hogy az otthonában lábadozzon. Az előadó a felépülése ideje alatt egy kérdezz-feleleket tartott a közösségi oldalán, és bevallotta, nincs a legjobb formában.

„Hát, őszintén szólva voltam már jobban lelkileg... Szerdán volt egy hete, hogy megműtöttek, és azt gondolom, ilyenkor az ember egyébként is gyengébbnek érzi magát, de jól leszek, megmaradok, minden rendben van. Az elkövetkezendő pár napban összeszedem magam és újraindul az élet" – fogalmazott, majd az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában a Marics Petivel való kapcsolatáról is megszólalt.

„Peti egy nagyon nagyon jólelkű srác. Nem tudom, ti hogy látjátok őt rajongóként, nyilván azt, hogy egy vagány csávó, jóképű pasi – ami így is van –, de ami nekem nagyon meglepő volt, hogy van egy érzékeny oldala, amit nem tudom, mennyire mutat meg a külvilágnak – most jól kibeszéllek, Marics! –, de én nagyon örülök, hogy megismerhettem őt emberileg is. A Dancingben olyan sokat nem beszélgettünk, de amikor felkért a közös dalra, akkor megismertük egymást, és egy nagyon jó embert ismertem meg a személyében” – taglalta Gigi.