Molnár Gusztávra rátalált a szerelem
2024-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Molnár Gusztávra újra rátalált a szerelem. A színész, aki egy nehéz időszakon van túl, sokáig úgy érezte, nem érdemli meg a szeretetet. Új párja azonban mindenben mellette áll.

A színész a semmiből építette újra karrierjét, amikor kijött az elvonóról. Molnár Gusztáv azóta többször beszélt az alkoholbetegségéről, viszont a szerelmi életét eddig titokban tartotta.

„Jelentek már meg cikkek, amelyek sejtetni engedték, hogy vannak próbálkozásaim a magánéletemben, de most jött el az ideje annak, hogy hangosan ki is mondjam: belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet” – mondta a színész.

Molnár Gusztáv egyelőre szeretné megóvni a magánéletét, így a párja kilétét nem fedi fel, viszont beszélt a megismerkedésükről, illetve azt is elárulta, hogy a barátságként indult kapcsolat hogyan fordult szerelembe.

„Minden egy közös munkával kezdődött. Nyugodtan mondhatom, hogy mindketten érkeztük, hogy a sorsunk alakulását tekintve vannak átfedések köztünk. Éppen ezért nagyon hasonlóan szemléljük a világot, ami azért különösen izgalmas, mert ez a szemlélet nagyon elüt az átlagostól” – mondta a színész.

„A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel, és az nem titok, hogy ha valami, akkor az önismeret az, amiben fejlődnöm kell. Mindketten útkeresők vagyunk, és ezen az úton igyekszünk támogatni egymást. Barátként fordultunk egymás felé, miközben szépen lassan egyre mélyebbek lettek az érzéseink. Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ, és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös.”

Molnár Gusztáv sokáig azt sem gondolta, hogy bárki is szeretni fogja.

„Ki lehet mondani, hogy amikor kijöttem a rehabról, hatalmas bajban voltam. Nehezen indult el újra az életem, de mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim, és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni. Ez utóbbival kapcsolatban komoly kételyeim voltak” – nyilatkozta.

„Eközben úgy éreztem, hogy én magam sem érdemlem meg, hogy őszintén szeressen valaki, így gyakorlatilag a kígyó a saját farkába harapott, vagyis kezdtem elfogadni, hogy számomra az élet már nem tartogat nagy érzelmeket.

Szerencsére tévedtem! Szeretek, és érzem, hogy szeretve vagyok

– mondta a színész.