Békefi Vikiék boldogsága határtalan
2024-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A sztárpár láthatóan teljesen odáig van a kislányukért, és nagyon szerencsésnek érzik magukat, amiért ennyire nyugodt a kisbabájuk. Idilli fotót osztottak meg a családjukról.

Békefi Viki és Feng Ya Ou júliusban váltak szülőkké, amikor megszületett a kislányuk, Mei Liza. A csöppség láthatóan teljesen elvarázsolta a szüleit, akik már az első közös családi wellnessezésen is túl vannak, sőt, Viki bejegyzése szerint még egy bálon is jártak az előző héten.

A Sztárban Sztár leszek! szerelmespárja egy közös családi fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amiből kiderült, hogy nagyon szerencsések, hiszen a kis Mei Liza rendkívül nyugodt baba, így nem okoz neki gondot, ha közös utazást terveznek.

„Ez a hét igazán élménydúsra sikeredett a kisbabának és persze, nekünk is. Hétfőn leléptünk otthonról az első közös wellnessezésünkre, tegnap pedig megvolt az első bálozás is. Mindkettő csodásan sikerült, és még most se hisszük el, milyen szerencsések vagyunk ezzel a kis nyugodt angyalkával” – olvasható a bejegyzésben.