Rácz Jenő felesége újabb részleteket árult el az anyaságról
2022-05-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Dóri első közös gyermeke két hete jött világra, de a sztárséf már azt is elárulta, mikor érkezhet a második baba. Elmondása szerint Kamilla három éves koráig várnak még, így mire jön a kistesó már négy éves lesz, és tud majd segíteni az újszülöttnél. A szülés minden nőnél egy hatalmas élmény és feladat, Rácz-Gyuricza Dóri most több részletet is elárult a közösségi oldalán az élményeikről, lelkiállapotáról, táplálkozásról. Mint mondta a gyermekágyas időszakban rengeteg újdonsággal kell szembenézniük a friss anyukáknak. Ilyenkor 100%-ig érzelmi alapú gondolkodás játszik náluk, a logika a hormonok hatására eltűnik.

 

"Én abszolút nem vagyok egy sírós ember, de az elmúlt tíz napban azért volt pár masszív sírásom...Ez egy teljesen normális folyamat, először is magát a szülés élményét, a traumákat fel kell dolgoznunk lelkileg és fizikailag is"- mesélte egy napig elérhető Instagram-történetében, majd azt tanácsolta a többi kismamának, illetve anyukának, hogy éljék meg a lehető legmélyebben ezt a korszakot.

Dóri többek között arra is választ adott a követőinek, hogy a nagyszülők sajnos nem tudják gyakran látogatni őket, ugyanis az egész családja elkapott egy vírust, amit az unokaöccse szedett össze az oviban. Az alakja visszanyerésével kapcsolatban kiemelte: csak tegnap óta kezdett el odafigyelni arra, miket eszik, mert nem akarja sanyargatni magát.

"Megszülsz, majd egyből belecsöppensz a nonstop éberségbe, a tested sajog, a pocakod fáj, lassan húzódik vissza a méhed mérete a normálisba, vérzel és szoptatsz...Ilyenkor a gyógyulás a cél, nem a fogyás" - jelentette ki. Az anyaságot már most természetesnek és normálisnak érzi, pedig mindössze két hete született a kislánya.

"Egyelőre annyira természetesen jön minden, mintha mindig is anyukának képeztem volna magam. Bár tudom, most kezdődik még csak a buli...Én az utolsó egy hónapban nagyon sok időt fektettem abba, hogy lelkileg kapcsolódjak Millával, folyton kommunikáltam, vele, hogy készenállok, és nyugodtan jöjjön, vagy maradjon bent, ameddig csak akar, itt hatalmas szeretet és biztonság fogja várni" - ecsetelte az anyuka és kihangsúlyozta: ha őt kérdezik, Kamilla tiszta apja, ha pedig Jenőt, akkor kiköpött anyja a kisbaba.

A kicsi pár héttel korábban érkezett, így állítása szerint Jenő nagyon megijedt, amikor aznap bejelentette neki, hogy irány a kórház. A szülőszoba előtt lelkileg is tartania kellett magát, mert tudta, ha ő is kiborulna, a férje még nehezebben viselné a szülést. Ráadásul úgy érezte az a legjobb Kamilla számára is, ha higgadt tud maradni.

Forrás: Blikk