Rácz Jenő és felesége már nagyon készül kislányuk érkezésére
2022-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Dóri kislánya pár hónap múlva megszületik. A házaspár már javában készül a kicsi érkezésére, a babaszobába is egyre több dolgot tesznek be.Dóri ráadásul még kismama-felkészítő tanfolyamra is jár, hogy minél gördülékenyebben menjen majd a szülés. Közösségi oldalán gyakran csinál kérdezz-feleleket a követőivel, így újabb részleteket árult el a babavárással kapcsolatban. Azzal kapcsolatban, hogy mindennél jobban szeretné-e magához ölelni a kisbabáját ezt válaszolta:

"Egyszerre nagyon várom, hogy megérkezzen, de közben örülök, hogy még biztosan tudom hol van, hogy van, mit eszik, mit iszik, szeretve van-e, hiszen itt van a szívem alatt és nagyon vigyázok rá" - jelentette ki a kismama egy napig elérhető történetében. Valaki azt is megérdeklődte, tőle, hogy lesz-e bébiszitterük, mire ő így reagált:

"Inkább a ház körüli teendőkben szeretnék majd segítséget az elején. Ameddig pirinyó, úgyis folyton vele leszek, csak mivel tisztaság mániás vagyok megőrülnék, ha nem lenne rendben a lakás" - vallotta be Dóri, aki már a harmadik trimeszterben jár.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra novemberben jelentették be, hogy hamarosan megszületik első közös gyermekük, a várakozás pedig mostanra teljesen eluralkodott rajtuk. A sztárséf alig két héttel ezelőtt ultrahang segtségével mutatta meg hamarosan világra jövő kislányát, akit most egy újabb fotón „vehetünk szemügyre”, Jenő ugyanis legújabb posztjában kedvese, Dóra terhespocakját is megvillantotta.

„Ragyog a feleségem” – írta a fotóhoz a leendő édesapa.


Forrás: Blikk