Kamarás Norbi és szerelme elárulták, mikorra tervezik a lánykérést
2022-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kamarás Norbi és Kármán Odett igazi nyerő páros, pont ezért kérdezgetik tőlük annyian, mikor történik meg náluk az eljegyzés.

Fenekestül felfordult az élete Kamarás Norbinak és Kármán Odettnek a Nyerő Páros óta. Rengeteg a munkájuk, hirtelen rájuk szakadt minden, ezt pedig úgy tudják a legjobban kezelni, hogy egyszerre laknak együtt és külön is. Nemrég azt nyilatkozták, Odett Norbi lépcsőházába költözött, így egy szinten laknak, és csak pár ajtó választja el őket egymástól, ami azért jó, mert nem mennek egymás agyára. Sokan kérdezik tőlük, mikor lesz már náluk lánykérés, esküvő, baba, de egyelőre a teendőiket helyezik előtérbe.

„Olyan, hogy én bármit is komolyabbra fűzzek a kapcsolat terén, az egyáltalán nincs bennem még. Sokszor kérdezik, mikor kérem meg a kezét, mikor lesz esküvő, hogy állunk a baba kérdéséhez. Tesóméknál kétéves a kis keresztfiam, nagyon szeretem, de az, hogy sajátunk legyen, nekem még nagyon távoli” – vallotta be őszintén Norbi. Odett állítása szerint ő is hasonlóan érzi, és nem akarja sürgetni a párját.

„Mi ezt Norbival beszéltük is többször, hogy mintha megszűnt volna az önbizalomhiány. Nyilván éveken át dolgoztam ezen, de az adta meg a végső löketet, és azóta már úgy kinyíltam, sokkal jobban merek más dolgot csinálni, mindenhova egyedül megyek, ha úgy van. Előtte mindig hívtam Norbit, hogy 'kísérj már el, mert kicsit izgulok'. Most már megyek, csinálom” – mesélte Odett azzal kapcsolatban, hogy mennyit segített neki a műsor az önértékelési problémáin.

Beszámolt arról is, hogy már kiskorában eldöntötte, divattervező lesz, de csak most gyűlt össze a pénz arra, hogy ténylegesen elkezdjen foglalkozni vele. Tavaszra vagy nyárra tervezi a debütálását, mivel már 20 ruhához megvan az anyaga és a terve is. Estélyi, extravagánsabb, de hordható stílusban képzeli el az öltözékeit. Kiemelte: az esküvői ruháját is ő szeretné tervezni majd.

Az adásrészlet alább nézhető vissza:


Forrás: Blikk