Jennifer Lopez elárulta, mi miatt szakított korábban Ben Affleckkel
2022-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jennifer egy olyan ikon, akit újra és újra megcsaltak, de reméljük, közel két évtized után most végre megtalálta a boldogságot Ben mellett, akivel egyszer már szakítottak.

 

Az énekes-színésznő a Rolling Stone magazinnak mesélt arról, hogyan élte meg a múltbeli szakítást, illetve milyen érzések kavarognak benne most.

– Sok olyan dolog van, amit csak a hozzám hasonlók érthetnek meg, igaz? Milyen érzés, amikor minden szétesik, és úgy csúfolnak, mintha nem fájna? Úgy érzed, hogy megfulladsz, belefulladsz a saját döntéseidbe, amelyekről tudod, hogy nem helyesek – nyilatkozta a magazinnak a latin szépség.

Bár nem szeret sokat beszélni a magánéletéről, azért annyit elárult, hogy már mindketten felnőttek a szakításuk óta, s megpróbálják diszkréten kezelni a kapcsolatukat. Egyformák, ugyanakkor mégis különbözőek, de ez így van rendjén.

– Igen, van egy második esély az igazi szerelemre… Most úgy érzem, remeg a lábam. Ahogy mondtam, sokat tanultunk. Tudjuk, mi az igazi, mi az, ami nem. Tehát csak a játékszabály változott – mesélte lelkesen.

 

Ugyanakkor kevés hírességnek kellett olyan mértékben megküzdenie a hírnév árnyoldalaival, mint Lopeznek, az Affleckkel való randizása pedig valószínűleg ennek a csúcspontja volt.

– Ahelyett, hogy ünnepeltek volna velünk együtt, inkább kritizáltak. Brutális volt. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket nagyon mélyen eltemetsz, hogy tovább léphess. Ben és én együtt voltunk, és nagyon szerelmesek voltunk. Életem egyik legboldogabb időszaka volt. De kritizáltak minket, ami tönkretette a kapcsolatunkat, mert túl fiatalok voltunk ahhoz, hogy megértsük, mik az életben a legfontosabb dolgok – zárta a beszélgetést a díva.

Forrás: Blikk