Rácz Jenő elárulta, mikor érkezhet a második baba
2022-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenőnek és feleségének, Rácz-Gyuricza Dórinak nemrég született meg az első közös gyermekük, Kamilla. A boldogság a családban határtalan, a sztárséf pedig azt is elárulta, lesz-e a kislányának testvére, s ha igen, mikor.

 

Rácz Jenőéknél idő előtt indult meg a szülés, még a kórházat is kinyitották értük, ugyanis nem számítottak arra, hogy a baba előbb szeretne a világra érkezni. Szerencsére a mama és a baba is jól vannak, s igazán különleges pillanatokat élnek át együtt, amelyekre mindig emlékeznek majd.

– Igazából egy hónapot kellett volna még várnunk, koraszüléssel szültünk, dehát a kisasszony úgy döntött, hamarabb szeretne jönni. Fogalmunk nem volt arról, mit kell csinálni, még szegény Dórit is megkérdeztem, nem pisilt-e be. Amikor először találkoztam Kamillával, az egy csoda volt. Erre egész életemben emlékezni fogok. Amikor a mellkasomra tették, először félt, reszketett, de később megnyugodott a hangomra. Olyan furcsa érzés, hogy ott van egy kis emberke, de tudod, hogy ő csak rád számíthat – kezdte Jenő a Reggeli adásában.

Peller Mariann a műsorban rákérdezett arra is, hogy az első gyermek születése után vajon terveznek-e még egy közös babát, ha nem is most, de a közeljövőben.

– Már tudunk ezzel azonosulni, és ez simán kivitelezhető a jövőben. Nagyjából Kamilla 3 éves koráig várunk, úgyis kilenc hónap, mire jönne a baba, négyéves korára pedig pont jó lesz. Addigra ő is felnő, és tud esetleg segíteni az anyukájának, vagy szeretgeti a kis újszülött babát. De két ordító gyerekkel szerintem nagyon nehéz – tette hozzá a séf.

Forrás: Blikk