Singh Viki öt év után szakított párjával
2022-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Singh Viki és párja, Tomi közel öt éven keresztül alkottak egy párt. Már családot is terveztek, ám most az énekesnő a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy a párjával szakítottak.

 

Bár Vikiék között nagy volt a szerelem, mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. Öt évig alkottak egy párt, s barátságban váltak el egymástól, sőt, közös vállalkozásaikban továbbra is együttműködnek. A szakításukról közleményt adott ki Singh Viki, amit – a kérésének megfelelően – változtatás nélkül közlünk:

„Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó!

5 csodálatos év után Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek és 2 vállalkozás is, amit együtt álmodtunk meg, hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!

Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni!

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt, így ha készül a jövőben közös fotó/videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy 'Na? Újra összejöttetek?', és főleg ne írja majd meg senki sehol!

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál, mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést!

Szeretettel: Viki és Tomi” – írta bejegyzésében az énekesnő.

Forrás: Blikk