Madonna szakított harmincöt évvel fiatalabb szerelmével
2022-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Madonna szakított harmincöt évvel fiatalabb barátjával, Ahlamalik Williamsszel. A 63 éves popkirálynő és volt párja csaknem négy évig alkottak egy párt, ám most külön utakon folytatják tovább az életüket.

A szakításra utalva a közösségi oldalán Madonna egy idézetet osztott meg, amely így szól: – Karma azt mondta: ha valaki az életedben nem megfelelő neked... Isten folyamatosan arra fogja ezt használni, hogy bántson téged, amíg meg nem erősödsz. Ez elég ahhoz, hogy elengedd őket – írta az énekesnő.

A források szerint azonban nem a 35 éves korkülönbség okozta a problémákat, mivel az egykori párnak már a pandémia idején is voltak nézeteltérései.

– Madonna a szakítás után nyüzsgő társasági életbe vetette bele magát, találkozott a barátaival és családjával is. Ahlamalikkal már egy ideje folyamatosak voltak a feszültségek. Nagy volt a szerelem, de egyelőre úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik. Még mindig jó viszonyban vannak egymással, és nincs bennük harag, de máshol tartanak az életükben. Hónapokat töltöttek együtt a turnén, de mostanra Williams elköltözött az énekesnő otthonából – állította egy bennfentes.

A románcról szóló hír először 2019-ben vált nyilvánossá, miután együtt jelentek egy eseményen.

Annak idején Williams apja, Drue Williams is megerősítette a kapcsolatukat.

– A szerelemben nincs korhatár – mondta az apa, aki szintén fiatalabb Madonnánál, méghozzá két évvel.

A pár állítólag akkor ismerkedett meg, amikor Williams Madonna háttértáncosa volt a Rebel Heart turnéján 2015-ben.

2008-ban egyébként Madonnának 92 millió dollárt kellett fizetnie volt férjének, Guy Ritchie-nek, hogy nyolc év után rendezzék a válásukat – olvasható a Daily Mail oldalán.

Forrás: Blikk