Rácz-Gyuricza Dóra elmondta, hol történt a lánykérés
2022-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri már tűkön ülve várják, hogy megszülessen a kislányuk, Kamilla. Szinte teljesen készen állnak a kicsi fogadására, ugyanis a gyerekszoba már majdnem elkészült, valamint a babakocsit és a szükséges holmikat is javarészt beszerezték. Terveik szerint májusi baba lesz az első közös gyermekük, viszont Dóri már a 33. hétben jár, a pocakja szép nagyra kerekedett, így az is lehet, hogy hamarabb a kezükben tarthatják a picit.

 

Instagram-oldalán ezúttal kérdezz-feleleket tartott a kismama, ahol valaki arra volt kíváncsi, hogyan reagált, amikor először érezte a hasában a rúgásokat. Egy napig elérhető storyjában Dóri videó formában mutatta meg a ledöbbent arcát. Helyzetjelentést adott a harmadik trimeszterben járva arról, éppen hogy érzi magát.

"Jól vagyok. A hátam és a derekam igyekszik tűrni az új súlytömeget, a lábaim is dagadnak már ha sétálok, de szerintem energikus mami vagyok. Azért megnyugtató, hogy már csak egy hónap van hátra. Közben pedig szuper izgi, hamarosan megérkezik a kis nudli ujjú kislányom!" - mesélte a kismama. Belátása szerint a babáról való gondoskodás össze fog férni a tanulmányaival, valamint a munkájával, mert nőként bármire képes. Követőinek elárulta hosszú idő után a lánykérése helyszínét is.

"A Lánchídon történt. Minden reggel arra mentünk el dolgozni, és Jenő azt mondta, szerette volna, ha nem csak egyszeri élmény lenne, hanem minden nap emlékeznénk a pillanatra, amikor elmegyünk mellette"- írta egy közös kép kíséretében. Dóri a kérdésre, miszerint az esküvőn már a pocakjában volt-e Kamilla, így reagált:

"Nem, a nászúton fogant meg"- jelentette ki. A sztárfeleség egy "Mami Workshop"-pal is készül, ugyanis szerinte sok tapasztalatot, véleményt, tanácsot tudna mondani más kismamáknak, vagy leendő kismamáknak egyaránt.

 

A szülés utáni lelkiállapota miatt már most eltervezte, hogy pszichológushoz fog járni, függetlenül attól, kialakul-e depresszió nála. Elmondása szerint 9 hónap alatt folyamatosan változik külsőre-belsőre, de úgy látja, hogy az elvárás az, hogy a szülést követő napon már úgy kellene viselkednie, mint a terhessége előtt, a testének pedig heteken belül ugyanolyannak kellene lennie. A legnagyobb elvárást ennek ellenére mégis önmagában állítja fel, hatalmas fordulat ez az életében. Kiemelte: segítséget, tanácsot kérni nem szégyen, sőt.

Forrás: Blikk