Puskás Peti és Dallos Bogi gőzerővel tervezik a közös jövőt
2021-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Puskás Pete eljegyezte Dallos Bogit, és most gőzerővel tervezi közös életét a páros. Az egybekelésről még nem akartak részleteket megosztani, de a nászútról már mesélt Manna FM TR!Ó című műsorában az énekesnő - vette észre a Blikk.

 

– Vannak álmok és tervek. A nászútról még korai lenne beszélni, de szerintem az a legjobb úti cél, ami nem az egyik fél álma, hanem közös terv, ahová mind a ketten szeretnénk eljutni. Peti például mindig Seattle városát szeretné megnézni, én pedig voltam már New Yorkban és Los Angelesben is, nagyon tetszett, úgyhogy szívesen megmutatnám neki, elvinném Amerikába - mondta Bogi.

De mást is elárult! Közös házba szeretnének költözni, és a babára is rákérdeztek!

– Hamarosan költözünk. Jelenleg a belvárosban lakunk, ahol bár nagyon szeretnénk már kutyát, nem tudunk tartani, viszont a költözés után nem lesz akadálya – bizakodott az énekesnő, akitől megkérdezték: mi jön előbb, a baba vagy egy közös kutyus? – Most azt érzem, hogy az utóbbi lesz előbb. És mivel az állatvédelem nagyon fontos számunkra, szinte biztos, hogy egy keverék kutyust fogadunk örökbe.

Forrás: Blikk