Puskás-Dallos Peti elárulta, mikorra tervezik a családalapítást
2022-04-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jöhet a baba a Puskás-Dallos családban? Puskás Peti a pletykák elébe ment, és elárulta, mikor tervezik Bogival a családalapítást.

Puskás Peti és Dallos Bogi kapcsolata mondhatni mesebelien alakult, hiszen 2019-ben az X-Faktorban mindketten megkapták a mentori szerepet. A fiatal énekesnő azonnal elvarázsolta a színészt, két évet sem kellett várni, és máris örökre összekötötték az életüket. Nem egyszer hangoztatja a páros, hogy ők nem csak társak, de legjobb barátok is, így még jobban tudnak együttműködni az életben.

"Bogi az az ember, akivel mindent át tudok beszélni, jót, rosszat, és egy hihetetlen érzelmi stabilitást ad nekem. Egy biztos hátteret, ami miatt nyugodt vagyok otthon és a munkában is. Azt gondolom, ő kellett ahhoz, hogy az elmúlt 2-3 évben ilyen sikereket érjek el" – jegyezte meg a Story magazinnak Peti, aki a Televíziós Újságírók Díja gáláján elnyerte az Év zsűrijének járó kinevezést. A magánéletében mindig szem előtt tartja, hogy mi a legjobb a feleségének, így volt, hogy több felkérést is visszautasított, - legyen szó tévézésről vagy színházról - hogy rá tudjon fókuszálni.

"Tudatos döntés volt, hogy most kicsit visszaveszek, mert tudtam, hogy jön a Sztárban Sztár, ahol Boginak helyt kell állni, és nem akartam azt, hogy ha hazaér, ne találjon otthon, vagy ha otthon is vagyok, fejben máshol járjak. Szüksége volt rám, ezért úgy alakítottam az elmúlt hónapokat, hogy most csak vele és a zenekari teendőkkel foglalkozzam" - taglalta az énekes. Sokan kíváncsiak rá, mégis hogyan működhet ilyen jól a kettejük kapcsolata, de ő ezzel kapcsolatban mindössze ennyit mondott:

"Bogi utálja, ha ezt mondom, de néha tényleg azt éreztem, hogy testvérek vagyunk, annyira hasonlítunk. Feltétlen a bizalmunk egymás felé, és mindketten nagyon elhivatottak vagyunk. Mindemellett mindkettőnknek ott van egy jó családi példa, talán ezért működünk ilyen jól. Mi az esküvőre sem csak egy papírként gondolunk, hanem úgy, hogy ez egy felelősségteljes, komoly kötelék. Én már nemcsak magam miatt megyek előre, hanem Bogi és a leendő családunk miatt is. De a gyerektéma még a jövő kérdése. Most a csúcson vagyunk, egyéni és közös sikereket élünk meg, de bízom benne, hogy egyszer eljön az ideje, hogy családot alapítsunk" - vallotta be a zenész.

Forrás: Blikk