Ördög Nóra a Balatonon romantikázott a férjével
2022-04-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ördög Nóra és Nánási Pál 12 éve házasok, de még mindig olyan szerelmesen tudnak egymásra nézni, mint amikor megismerkedtek.

 

Ördög Nóra mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal, kétgyermekes anyukaként legutóbb elképesztően bomba testet villantott. Az biztos, hogy róla nem nehéz jó képeket csinálni, hiszen nagyon fotogén, illetve a férje, Nánási Pál profi fotográfus is. Közös, családi vállalkozásukat nemrég magasabb szintre emelték, és Balatonakarattyán a Nekem a Balaton nevű kisboltjuktól nem messze nyitottak egy nagyobb üzlethelyiséget.

Akkora népszerűségnek örvend azóta is mindkét bolt, hogy kedd este egy hatalmas örömhírt jelentettek be: megnyitják a harmadik Nekem a Balaton üzletet is, viszont ezúttal az északi parton, Balatonfüreden. Már keresik is a szorgos segítőiket, akik nyáron, vagy akár tovább is szeretnének náluk dolgozni.

Köztudott, hogy a Balaton a Nánási család számára egy második otthon, mindig újabb és újabb varázslatos oldalát tudják megmutatni a követőiknek. A sok szervezés közepette a műsorvezető és párja úgy döntöttek, némi minőségi időt is eltöltenek együtt, így randizni mentek. A romantikázásról közös fotót is osztottak meg, melyen Nóri szenvedélyesen csókolja arcon Pált.

"Mondtam már, hogy szeretem?:)" - olvasható a képük alatt.

Forrás: Blikk