Harmadjára is férjhez megy a világhírű énekesnő
2022-04-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ismét eljegyezték Avril Lavigne-t. A kétezres évek elején berobbanó énekesnő sosem tagadta, hogy lázadó szívéhez elmondhatatlanul közel áll a szerelem. Dalai közel 90 százaléka, köztük legnagyobb slágerei is a párkapcsolatokról szólnak, február 25-én kiadott új albuma pedig szintén nem engedte el a jól ismert témát. Erről már a lemez címe, a Love Sux, azaz a szerelem szívás is erősen árulkodik.

Az igazság azonban az, hogy Avril számára a szerelem jelenleg egyáltalán nem rossz dolog, sőt talán sosem volt olyan boldog mint most. Amellett ugyanis, hogy zenei karrierje újra a csúcsra repült, a magánéletében is megtalálta a boldogságot, méghozzá az Amerikában igencsak ismert Mod Sun, vagyis Derek Ryan Smith személyében.

Az extravagáns külsejű előadó ráadásul most el is jegyezte a vadóc énekesnőt, mindössze 14 hónappal azután, hogy összejöttek.

A lánykérésre nem akármilyen körülmények között kerítettek sort, Mod Sun a festői szépségű Eiffel torony közelében térdelt le kedvese elé és tette fel a nagy kérdést, amire a szépség a következőképp válaszolt: "Igen! Örökké szeretni foglak!"

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Avril szájából korábban már két rocksztár is hallhatta ezeket a szavakat. A szőkeség ugyanis 2006 és 2010 között a SUM 41 frontemberének Deryck Whibley-nek, 2013 és 2015 között pedig a Nickelback énekesének, Chad Kroegernek a felesége volt, de hát Avril sosem tagadta, hogy a szerelem az élete.

Forrás: Blikk