Pornófüggőségéről vallott Kanye West
2019-11-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Pornófüggőségéről vallott Kanye West, aki nem tagadja, hogy ötéves korától kapott rá arra, hogy felnőtt tartalmakat nézzen.

Kanye West

Szex- és pornófüggő lett Kanye West. A 42 éves rapper kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy igen nagymértékben befolyásolta életét az, hogy kisfiú korában rábukkant egy Playboy magazinra. Apjának ugyanis nagy gyűjteménye volt a pornómagazinokból, Kanye West pedig azt mondja: függősége ötéves kora óta tart - írja a Female First.

"A pornófüggőségemhez a Playboy miatt vezetett egyenes út. Amikor ötéves voltam, apukám előttem felejtett egy magazint, és ez attól kezdve életem majdnem minden döntésére hatással volt. Ötéves koromtól kezdve küzdök azzal még most is, hogy leszokjak erről" - mondta Kanye West, aki nem tagadja: édesanyja halála óta szexfüggő is lett.

Kanye West

"Isten segítségével képes voltam legyőzni olyan dolgokat, amik teljes befolyást gyakoroltak rám. Az a Playboy, amit ötéves koromban találtam, rányomta a bélyeget arra is, amikor az MTV Awards-on voltam. Azelőtt egy évvel vesztettem el édesanyámat. Néhány ember a drogokhoz menekült, én pedig a szexbe"- mondta a rapper, akinek négy gyermeke van Kim Kardashiannal: a 6 éves North, a 3 éves Saint, a 21 hónapos Chicago és az 5 hónapos Psalm.

Forrás: Blikk