Ponekker Virág és Ács Dániel válik
2023-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ponekker Virág és Ács Dániel nem tudták helyrehozni a házasságukat, még a két gyermekük sem tudta újra összehozni őket, így végérvényesen válnak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, derült égből villámcsapás a követőket a hír, miszerint a gyönyörű énekesnő, Ponekker Virág megcsalás miatt válik DJ férjétől, Ács Dánieltől. Ismertebb nevén Daniel Nike megtörten vallotta be, hogy tényleg hűtlen volt, és már mélyen megbánta, amit tett, többek között, hogy számos nőnek küldött fotókat az intim testrészéről. Az egykori párnak két kisfia is született, egyikük két és fél éves, a másik mindössze néhány hónapos, így még nehezebb volt az édesanya számára meghozni azt a döntést, hogy elválnak az útjaik Danival.

A DJ-t durván betámadták az eset után, sőt halálos fenyegetéseket is kapott, de ő csak azzal törődött, hogy ismét a gyermekeivel lehessen a félrelépése után, illetve, hogy Virág elnézze neki a tetteit. Egy időben úgy tűnt, hogy sikerült visszakönyörögnie magát a családba és új lapot kezdhetnek közösen, de most valami megváltozott. A DJ az egyik friss posztjában árulta el, hogy nem békültek ki és végérvényesen pontot tettek a házasságuk végére.

A válás miatt azt gondolom, nem mostanában lesz ilyen csúcskategóriás autóm

– írta képhez, amelyen egy A kategóriás kocsi mellett pózolt. Az egyik hozzászóló szomorúan fogadta a hírt, és megjegyezte, hogy sajnálja, mert nagyon drukkolt nekik.

Nagyon kedves tőled, de sajnos nagyon távol vagyunk már egymástól minden tekintetben

– érkezett Danitól a válasz.