5 lépés, hogyan tanulj meg ésszel szeretni
2023-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Nemrég megismertél egy jóképű férfit, akiről többet is meg szeretnél tudni? Minden reggel összefutsz vele az utcán vagy az irodaházban, este pedig szintén találkoztok hazafelé menet? Érzed, hogy kezdesz belé szeretni, de ez alkalommal okosan szeretnél cselekedni, nem hagyva, hogy az érzéseid diktáljanak az eszednek? Ahhoz, hogy elkerüld a szerelmi csalódásokat, tanuld meg, hogyan cselekedj okosan, tanuld meg, hogyan szeress az eszeddel is, ne csak a szíveddel. Alábbi cikkünkben erre adunk pár tippet.1. Légy bátor és mutatkozz be!

Nem kell megvárnod azt, hogy ő tegye meg az első lépést. Parfümözd be magad egy önbizalom növelő parfümmel, majd szólítsd meg. Mutatkozz be és mondd el neki, hogy azt vetted észre, van pár közös szokásotok. Ne aggódj amiatt, hogy esetleg furán fog rád nézni, vagy helytelennek fogja gondolni a lépésedet. Ez nem egy olyan gesztus, mintha megkérnéd a kezét, ez csupán egy barátságos gesztus. Ha ezek után ő is nyitott lesz feléd, ez azt jelenti, hogy jó úton jártok, ő pedig meg fogja jegyezni azt, hogy bátor voltál és megtetted az első lépést.

2. Tudd meg, hogy egyedülálló-e!

Bizonyára nem szeretnéd azt, ha csak pár hét múlva tudod meg, hogy épp párkapcsolatban él. Ezért jobb az, ha már az elején rákérdezel arra, hogy szabad-e. Még ha egy olyan nővel is van együtt, aki elfogadja azt, hogy a párja más nőkkel is találkozzon, jobb az, ha ilyen esetben mégsem fektetsz túl nagy érzelmeket egy bizonytalan kapcsolatba. Következő lépésben csak akkor gondolkodj, ha megtudtad a státuszát.

3. Interneten nyomozz egy kicsit utána!

Érdekes dolgokat tudhatsz meg egy személyről, ha felkeresel pár közösségi oldalt, mint például a Facebook, az Instagram, a Twitter vagy a Tumblr, de rákereshetsz olyan oldalakon is, ahol különböző dolgokat adnak és vesznek az emberek. Lehetséges, hogy adott fel már valamilyen hirdetést, és a kommentekből is megtudhatsz róla pár dolgot.

4. Légy okos és uralkodj az érzéseiden!

Még abban az esetben is, ha tetszenek azok az információk, amiket találsz róla, ne veszítsd el a fejedet! Tanulj meg uralkodni az érzéseiden! A szerelem egy olyan érzés, amiből jobb, ha mértékkel kóstolgatsz, és nem veszíted el rögtön a fejed.

5. Ne válj túl elérhetővé!

Minden bizonnyal, a kezdetekben az összes idődet vele szeretnéd majd tölteni, de próbáld meg azért néha visszafogni magad. Ne légy bármikor elérhető, amikor találkozni szeretne veled. Néha találj valami indokot arra, hogy ne menj el a randira, ezáltal közvetítheted felé, hogy nem csak rá költöd az összes idődet és vannak még más fontos dolgok is az életedben.

Ez is érdekelhet! - Milyen lesz az életed egy Ikrek jegyű partner mellett?