Megnősült Varga Attila
2023-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Varga Attila nem is lehetne boldogabb, hiszen novemberben elvette élete szerelmét. A Tények Reggel műsorvezetője elárulta, mikor tervezik a családalapítást.

Idén nyáron jelentette be a TV2, hogy egy új képernyős érkezik a Tények Reggel csapatába. Varga Attilának már nem volt idegen a stúdió, hiszen a kommunikáció szakos tanulmányai után a TV2 Akadémián végzett, és immár tizenhárom éve a szakmában dolgozik. Attila korábban több csatorna munkatársaként szerkesztői, riporteri és hírolvasói tapasztalatot is szerzett; 2017 óta, hat éve pedig a Tények felelős szerkesztőjeként dolgozik a TV2-nél. A műsorvezető márciusban eljegyezte a párját, és bár az esküvőt csak jövőre tervezték, végül most ősszel mondták ki a boldogító igent.

„November végén megtartottuk a polgári esküvőt, mert ezt diktálta a szívünk. A templomi szertartás viszont jövőre lesz, a lagzi pedig Szerbiában, ahonnan a párom származik. Most csak húsz vendéget hívtunk meg, de így is háromnapos lett az ünnepség... Elképzelhető, mi lesz majd a nagyobb alkalmunkon” – mesélte, aztán elárulva, hogy nyár végén akarták a szertartást, de késő ősz lett belőle.

A ceremónia meghittre sikeredett, de nagy vágyuk egy menyasszonytánc, emellett a hagyományos dolgokhoz is ragaszkodnak, viszont egy nagyobb lagzi egyelőre nem fért bele az idejükbe, mert a felesége szülei Délvidéken, az ő családja pedig Makón lakik. A friss házasok még albérletben laknak, így a jövőben egy saját otthon megvételét is kitűzték célul.

„Lehet egy nagyobb lakás is, de mindketten inkább egy családi házra szavaznánk. A kert, a jó levegő fontos, sőt, lenne kutyánk is. És ami a lényeg: a gyerekeink ne a város zajában nőjenek fel. Két gyereket tervezünk egyébként, egy fiút és egy lányt, de ezt majd a gondviselés eldönti. Kicsit azért várnunk kell, mert jelenleg rengeteg a munkánk, és ha az elhatározás megtörténik, akkor már csak rájuk akarunk fókuszálni” – mondta Attila.