Polgár Tünde és a férje évfordulót ünnepelt
2021-10-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

22 éve alkotnak egy párt, ám csak 10 éves házasok a Feleségek Luxuskivitelben sztárja és férje. Bár késve, de Polgár Tünde most megemlékezett az évfordulóról, majd azt is megosztotta, hogy mi a házasságuk titka.

"A láng ma is ugyanúgy lobog közöttünk, mert őrizzük, dolgozunk rajta mindketten. Nincs igazán nagy titkunk: csak a kölcsönös tisztelet, szeretet és odafigyelés. Rengeteg hegyen-völgyön húztuk-toltuk végig egymást. Nem hordjuk a jeggyűrűnket és nem igazán ünneplünk évfordulókat. -ezt a mostanit is majdnem elfelejtettük! (2011. 10. 01.) Ez az esküvő sem volt szokványos, hiszen meglepetés volt. Kölcsön cipőben egy buli közepén mentem férjhez"– írta a közösségi oldalán Tünde.

Ám azt is megfogalmazta, hogy leginkább arra törekszenek, hogy a hétköznapokba csempésszenek bele egy-egy ünnepi pillanatot.

"Hiszem, hogy a hétköznapokban kell igazán odafigyelni és nem csak a jeles napokon. Minden nap tudnunk kell együtt nevetni és sírni, beszélni és hallgatni, és főleg meghallgatni! A hétköznapokban kell egymás számára egy-egy ünnepi pillanatot becsempészni! – a mi titkunk ennyi!" – tette hozzá Polgár Tünde.

Forrás: Blikk