Polgár Kriszta segítség nélkül is kiváló anya
2024-04-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Polgár Kriszta sokakat szeretne motiválni a posztjával, amelyben arról ír, hogy milyen sokat adnak neki az edzések. A szépségkirálynő szerint teljesen rendben van, hogy mindenkit más tölt fel, ám az ő esetében ez az edzés.

„Nekem ezt az érzést a sport adja meg. Az, hogy látom az eredményt. Az, hogy egy hosszú nap végén tudom, van egy óra, amit csak magamra szánok, amikor lefárasztom a testemet, és ezzel minden mentális stressz is elszáll” – írta posztjában a háromgyermekes édesanya, aki azt sem tagadja, miszerint néha bizony nehéz összeszervezni, hogy eljuthasson egy kicsit mozogni.

„Nekem könnyű? Hát hogyne.... 3 gyerekkel, zéró segítséggel, munka, háztartás mellett. Nem az. Ha leírnám a napirendet és a logisztikát, el sem hinnétek” – írta Kriszta, aki azt is felidézte, hogy néha bizony ő is elcsábul. „Van olyan, hogy nincs kedvem? Ohh, persze. Még olyan is, hogy elindulok a terembe, majd megállok egy édességet áruló üzletben, és hazamegyek utána. Nem vagyunk robotok. De az érzés, amit edzés után érzek, nehezen felülmúlható. Tettem magamért. A testemért. Az egészségemért. Példát mutattam a gyerekeimnek, akikkel egyszerre edzünk (ők úsznak, triatlonoznak, fociznak)."