Pintácsi Viki újra szerelmes
2019-08-06  /  Szerző:   /   Szerelem Újra boldog Pintácsi Viktória (48)! Az énekesnő házasságai zátonyra futottak korábban, hiszen már három váláson is túl van. Nemrégiben azonban szakmabeli párra lelt, ráadásul nagylánya, Anka is mostanában esett szerelembe. Ezen felbuzdulva különleges, két országban folyó családi vállalkozásba kezdtek: álomesküvőket szerveznek Máltán. Viki idősebb lánya barátoknál járt a szigetországban, s hazatérve eldöntötte, ott szeretne élni. Így Viki néhány hete – fájó szülői szívvel ugyan – kikísérte Máltára gyermekét.

– Egy nagyon szimpatikus és sármos ingatlanos fiú segített Ankának lakást keresni. Természetesen vittem a fényképezőgépemet, hogy romantikus tengerparti képeket készítsek, s Anka mellé kellett egy jóképű fiú is. Így aztán felkértem a srácot, hogy modellkedjen egy kicsit – kezdte Pintácsi Viki. – A lányom régen együtt dolgozik velem a stúdiómban, mindketten érzelemfotósnak tartjuk magunkat, így szerelmes esküvői képek készültek. A slusszpoén, hogy Anka és Renátó munka közben tényleg egymásba szerettek.

Anka

A háromgyermekes anyuka természetesen örül nagylánya boldogságának, s annak is, hogy tavalyi, harmadik válása után nemrégiben őt is eltalálta Ámor nyila.

– A párom, Závodi Attila ugyancsak zenész, a Peet Project szaxofonosa. Nem titkoljuk a kapcsolatunkat, a tavasszal megjelent új gyermekdalomat, a Buborék Partit is ő írta, pedig dzsessz-zenész és szólista. Próbáljuk nemcsak a magánéletben, de a munkában is megtalálni a közös pontokat, így az új vállalkozásunkban zajló munka is összeköthet minket – mesélte Viki, aki belevágott a lányával egy különleges vállalkozásba, amelynek neve: Álomesküvő Máltán.

Pintacsi Viki

– Mivel nagy divat a naplementés romantikus tengerparti esküvő, belevágtunk. Anka kint él, mindent megszervez, a virágkaputól kezdve a szálláson, a tortán át a vacsoráig, ráadásul végzett sminkes, úgyhogy a menyasszonynak erre sem kell gondolnia. A szertartásvezetőt itthonról viszem, s én készítem a fotókat mindenről, a párom pedig az élőzenés tengerparti szerenádról és a vacsora alatti smooth jazz zenéről gondoskodik – árulta el Viki a családi vállalkozás részleteit.

Pintácsi Viki és húga, Szandi (43) sokban hasonlítanak egymásra, mindketten énekelnek és három gyermeknek adtak életet. A magánéletük azonban homlokegyenest más: Szandi 27 éve él boldogan a férje, Bogdán Csaba (58) mellett, míg a nővére többször is elvált. – Minden a karma és az önmagunkra feladatként kirótt életút miatt alakul úgy, ahogy. Nekem ez a sors volt megírva, nem akartam soha boldogtalansággal megmérgezni sem a saját, sem a társam életét. Jobb kilépni egy elszürkült kapcsolatból – mondta Viki.

Pintacsi Viki

Forrás: Blikk