Péterfy Borit és családját zaklatták
2023-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy megszállott rajongója zaklatta Péterfy Borit. A dolog odáig fajult, hogy a népszerű énekesnőnek a rendőrséghez kellett fordulnia.

Péterfy Bori egy interjút adott a Pulzaar című új kisfilmje kapcsán, a beszélgetés során pedig többek között elárulta azt is, hogy ő maga nem volt egy igazán rajongó típus a filmbeli keresztfiával ellentétben.

Nem voltam ilyen rajongó típus, mint a filmbeli keresztfiam, Csótány

- mondta az énekesnő, majd kifejtette, hogy annak viszont örül, ha valaki érte rajong elkötelezetten

"Örülni szoktam neki, de szerintem ennek mindenki örül, aki a színpadon szórakoztatja a közönséget. Én a megszállott rajongóimat is szeretem. Lenyűgöz, hogy hány emberre vagyok rátetoválva, nagy dolognak tartom, hogy ez velem megtörténik, és nem idegesít egyáltalán" - mesélte Péterfy Bori, majd egy ijesztő rajongói élményét is megosztotta a beszélgetés során.

"Voltak nagyon para élményeim, egy rajongóm miatt rendőrségre is mentünk. Olyan szinten zaklatott engem és a családomat, hogy muszáj volt tenni valamit. A rendőrök azt mondták, hogy amíg nem történik semmi, ők nem tudnak lépni, ami elég ijesztő volt, de hála az égnek az ügy magától véget ért. Jött az illetőtől egy levél, amiben elnézést kért a tetteiért, és elmondta, hogy abbahagyta annak a gyógyszernek a szedését, ami teljesen kifordította őt önmagából, és már jól van. Ez egy elég nyomasztó időszaka volt az életemnek" - idézte fel a történteket az énekesnő.