Nyeremény randi Molnár Anikóval
2023-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nyeremény lesz Molnár Anikó! Három dollárért (1118 Ft-ért) kávézást nyerhet a szőke bombázóval, aki előfizetett az Onlyfans nevű oldalon, amelyen pikáns fotókat oszt meg magáról.

Anikó egy játékot hirdetett meg, amelynek során egy szerencsés eltölthet vele néhány órát egy nyilvános helyen.

– Ez az ajánlat csak az előfizetőknek szól. Tombolaszerűen működik, egy hét után a sorsolórendszer kiválaszt valakit, akit elhívok egy kávézóba. Még csak egy napja megy a játék, de már sokan írnak, mennyire szívesen töltenének velem néhány órát – mondta Molnár Anikó, hozzátéve, hogy a helyszín megbeszélés kérdése. – Észszerű határokon belül Esztergomtól Budapestig megoldható minden, nincs lefixálva semmi. Bármit persze nem kérdezhet és tehet meg velem a szerencsés nyertes, de egy normális találkozásra mindenképpen számíthat.

Anikó jelenleg nem beszél a magánéletének alakulásáról, de korábban elmondta, hogy akkor árulja el, mi történik vele, ha gyűrű lesz az ujján. Ennek ellenére nem aggódik azon, mennyire gátolja vagy segíti őt az intim tartalmakat megjelenítő oldala.

– Véleményem szerint egy párkapcsolat nem azon múlik, hogy van-e Onlyfans-oldalam vagy nincs. Ennyi erővel egy Playboy-címlap is elrettentő lehetett volna – fogalmazott Anikó.